Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Orbán Viktor fogyókúrázik

2003.04.24. 12:36
A volt miniszterelnök némi kihagyás után újra jár edzeni a felcsúti focicsapattal, ám a sport nélkül töltött hónapok alatt néhány kilót felszedett, amitől most igyekszik megszabadulni. Orbán néhány hetes edzés után újra a cserepadon foglal helyet, és ebben az idényben már negyedórát a pályán is eltöltött.
Drasztikus káposzta kúrával kezdte a fogyókúrát
Az önkormányzati választási kampányban nem volt ideje a volt miniszterelnöknek arra, hogy kedvenc focicsapatával, a Felcsúttal edzeni járjon. Orbán Viktor a korteskedés jegyében járta az országot és ahogy egyik munkatársa fogalmazott "mindenhol etették, itatták", így felszedett néhány kilót. A tavaszi fociidényt így súlyfelesleggel kezdte az ellenzéki politikus, aki azt tapasztalta, hogy emiatt nehezebben megy a foci, mert nem tud elég gyorsan futni.

Az Index információi szerint Orbán a drasztikus káposzta kúrával kezdte a fogyókúrát, ami eredményt is hozott, hiszen nemrég Orbán felállhatott a cserepadról és negyedórát a pályán tölthetett. Orbánnak most sincs ideje minden edzésre, és a még fölösleges kilóitól léböjtkúrával kíván megválni, így ebéd helyett például répa, vagy céklalevet iszik. A lébőjtkúráról részletek a Velveten.

Káposztakúra
A káposztakúra legfontosabb eleme az energiaszegény káposztaleves. Ennek hozzávalói: 6 db közepes hagyma, 1 vagy 2 kis paradicsompüré konzerv, 1 nagy fej édeskáposzta (1,5 kg) apróra vágva, 2 db zöldpaprika, 4 db sárgarépa, 2 db zellergumó, vagy 6 szál friss zellerlevél, 2 db leveskocka, petrezselyem, bazsalikom (friss) apróra vágva. A hozzávalókat közepes nagyságúra vágjuk, nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Sóval, borssal, curryvel ízesítjük. 10 percig hirtelen forraljuk, majd csökkentve a lángot, 20-30 percig lassú tűzön puhára főzzük. A kúráról bővebben itt olvashat.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.