Árpád
-2 °C
9 °C

Kétszer hasba lőtte a mókázó bin Ladent egy taxis

2004.12.15. 12:51
Kórházban stabilizálták annak a negyvenhét éves Costa Rica-i férfinak az állapotát, akit egy ijedt taxis kétszer hasba lőtt. A taxis ijedelmét egy műanyag bin Laden-álarc okozta.

Oszama bin Ladennek lenni Costa Ricában sem életbiztosítás. Egy megijesztett taxisofőr ugyanis pisztollyal meglőtt és egy férfit hétfőn, aki viccből az al-Kaida vezéréről mintázott műanyag álarcban riogatta az arra autózókat, adta hírül az AP hírügynökség rendőrségi tájékoztatás alapján.

A negyvenhét éves áldozat, Leonel Arias a rendőrségnek azt mondta, csak viccelni próbált, amikor bin Laden-maszkosan, gázpisztollyal felszerelkezve időről időre az arra járó autók elé ugrott szülővárosának egyik szűk utcáján. Miután szerencsésen túlélte néhány autós megrémítését, a sors összehozta Juan Pablo Sandovallal, a taxisofőrrel, aki gondolkodás nélkül előkapott egy fegyvert, és kétszer hasba lőtte a maszkos figurát. A mű-bin Laden állapotát kórházban stabilizálták.

"Azt hiszem, ezekben a vészterhes időkben hozzám hasonlóan mindenki egyből a legrosszabbra gondolt volna, és elsütötte volna fegyverét" - mondta később a taxis egy tévéműsorban. A rendőrség nem kívánta őrizetbe venni a sofőrt, mivel önvédelemből lőtt.

A lövöldözés a San Josétól húsz mérföldre északra, Carrizal de Alajuela városkában történt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.