Zsuzsanna
-2 °C
7 °C

Fagyasztóban tartotta halott anyját

2005.04.28. 06:42
Több éven keresztül a mélyhűtőben tartotta halott anyját egy Wisconsin állambeli férfi. Állítása szerint anyja 2000-ben természetes módon halt meg. A rendőrség azonban vizsgálatot indított a morbid ügyben a gyanús körülmények miatt.
Éveken át mélyhűtőben tartotta halott anyját az Egyesült Államokbban egy férfi, miközben rendre felvette a nyugdíját - adta hírül a USA Today.

A rendőrség a Wisconsin állambeli Campbellben lakó férfi házába behatolva megtalálta az ülő tartásban jégbe fagyott holttestet az alagsori mélyhűtőben.

Az 52 éves Philip Schuth az AP hírügynökség jelentése szerint azt a magyarázatot adta a rendőrségnek, hogy anyja 2000-ben természetes módon hunyt el, de a halálát eltitkolta, mivel attól félt, hogy anyja meggyilkolásával fogják gyanúsítani. A falon ugyanis vérnyomok láthatók, amelyek, mondta, onnan származnak, hogy anyját évekkel korábban megkarmolta a macska.

Imádták egymást

A szomszédok szerint anya és fia imádták egymást, és a fiút ezért iskolás kora óta sokat ugratták.

A rendőrök teljesen más ügyben keresték a férfit. Philip Schuth lekevert egy pofont egy 10 éves gyereknek, aki a kertjében játszott. Később szóváltásba keveredett az őt a házánál a pofonért kérdőre vonó szülőkkel, akikre fegyvert fogott, és tüzet nyitott, az apát háromszor is eltalálva. Egyik lövés sem volt halálos. A kiérkező kommandósokat először azzal próbálta visszariasztani, hogy a házban robbanószerkezeteket tart, majd végül mégis megadta magát.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.