Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Szexrabszolgaként tartotta nevelt kislányait

2001.07.31. 18:11
Erőszakos nemi közösüléssel gyanúsítják azt a Veszprém megyei férfit, aki feltehetőleg éveken át erőszakolta két kiskorú nevelt lányát. A harmincéves apukát akkor jelentette fel a felesége, amikor négyesben akart a beteges élvezeteinek hódolni. A szexrabszolgaként élő lányok egyike még naplót is vezetett, de elégette.
Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy éveken keresztül létesített nemi kapcsolatot kiskorú nevelt lányaival. Tóth Zoltán, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek elmondta: a bűncselekményre az egyik kisvárosban két héttel ezelőtt derült fény, amikor a harmincéves férfi arra kérte a feleségét, hogy két lányával együtt elégítse őt ki. Az édesanya ekkor elmenekült otthonról, és feljelentette az urát.

A gyanúsított tavaly házasodott össze a nővel, de már nyolc éve éltek együtt. A kapcsolatba az édesanya két kislányt hozott, közös gyermekük - egy kisfiú - öt évvel ezelőtt született. A problémák három évvel ezelőtt kezdődtek, ekkor erőszakolhatta meg először a két lányt. Az egyik gyermek akkor még tizenkét év alatti volt, a másik kislány pedig már betöltötte a tizenkettedik életévét. Az elmúlt évek során szexrabszolgaként tartotta őket, amiről az egyik gyerek naplót is vezetett. Ezt az édesanya megtalálta, de az írást később a lány elégette.

A lányok meg voltak félemlítve

A rendezett anyagi körülmények között élő családban a gyerekek féltek az apjuktól, ezért nem mertek beszélni a történtekről. A pszichológusi vizsgálatoknál kiderült, a lányok minden valószínűség szerint igazat mondanak. A gyanúsított ennek ellenére tagad.

Nemi erőszakot a bíróság kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetéssel sújthat. Itt azonban súlyosbító körülményről is szó van, hiszen tizenkét év alatti áldozata is van a bűncselekménynek. A bíróság indokoltnak tartotta a férfi előzetes letartóztatását, így a nyomozás lezárultáig és feltehetőleg a bíróság ítéletéig rács mögött marad.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!