Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Féltékenységi tragédia egy tanyán

2001.10.06. 12:11
Kapcsolódó cikkek (1)
Lelőtte élettársát, majd magával is végzett szombatra virradóra egy kisszállási férfi, aki nemrég szabadult börtönbüntetéséből. A féltékenységből bekövetkezett tragédia egy tanyán történt, miközben a rendőrök is a helyszínen voltak.
A múlt héten szabadult a lopás miatt töltött börtönbüntetéséből a 41 éves Sz. J. Azóta többször is megfenyegette korábbi élettársát, a 45 éves M. I.-t. A férfi péntek este is féltékenységből kereste fel az asszonyt tanyasi otthonában.

A rendőrök az éjszaka folyamán kétszer is kivonultak a helyszínre. Először úgy tűnt, hogy sikerült jobb belátásra és távozásra bírni a támadóan fellépő hívatlan vendéget. Másodjára az Sz. J. által addigra már elbarikádozott tanyából kimenekítették a nőt, és az ugyancsak ott tartózkodó, általa védelmezőül hívott férfi ismerősét.

Ezután viszont a szomszéd tanyán biztonságba helyezett pár, nem tudni milyen okból, később visszament a másik tanyára. A harmadszor is kihívott rendőröknek a bútorokkal torlaszokat emelő Sz. J. azt kiabálta ki, hogy fegyver van nála, s ha nem távoznak, lelövi volt élettársát, valamint önmagát.

A helyszínen tartózkodó két járőr ezt követően erősítésért telefonált, de a Kiskuhalasi Rendőrkapitányságra éppen csak be tudtak jelentkezni, amikor a házban két lövés dördült. Az úgynevezett védelmező, mint utóbb kiderült, bent az ágy alatt megbújó férfi, ekkor azzal rohant ki a házból, hogy "megtörtént, amivel fenyegetőzött".

Az engedély nélkül tartott kispuskából leadott lövésektől az áldozat és gyilkosa azonnal meghalt.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.