Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Elmarad a t.A.T.u.-koncert, nem lesz Powerfest

2003.07.28. 17:46
Kapcsolódó cikkek (1)
A szervezők megerősítették, hogy elmarad a hétvégére tervezett Powerfest nevű rendezvény, melyen fellépett volna többek között a t.A.T.u., de népszerű dj-k is a szereplők között lettek volna. Az amerikai produkció hazai képviselői hétfő estére ígértek hivatalos közleményt.
Elmarad a hétvégére tervezett Powerfest elnevezésű, gigantikusnak hirdetett autós fesztivál, ahol nemzetközi hírű sztárok fellépése mellett gyorsulási versenyeket szerveztek volna, speciális építésű autókkal. A szervezők az utóbbi hónapokban több világsztárt (például a Scorpions együttest vagy a Twisted Sistert) is emlegették a lehetséges fellépők között, végül az orosz t. A. T. u. leszbipopduó és az ausztrál énekesnő, Danii Minogue (Kylie húga) szerepelt a programban a magyar zenekarok (Hooligans, Bon-Bon) mellett, és több népszerű techno-dj. is fellépett volna a tököli reptéren.

Az amerikai Powerfest hazai partnere, az Eventus Rendezvényszervező Kft. egyik tulajdonosa, Scrob Andrea az Index érdeklődésére megerősítette, hogy elmarad a hétvégére tervezett óriásrendezvény, az okokat fírtató kérdéseinket pedig azzal hárította el, hogy még az este folyamán sajtóközleményt adnak ki.

A Powerfest honlapja egyébként az sejteti, hogy a szervezők évenkénti fesztiválsorozatnak szánták a Powerfestet, amely egyébként éppen a legnagyobb hazai könnyűzenei rendezvénnyel, a Sziget fesztivállal egyidőben lett volna. (Úgy tudjuk, hogy a Powerfest szervezői először a Sziget Kft. keresték azzal, hogy közösen rendezzék meg a gyorsulási versennyel egybekötött fesztivált).

Azt az Index által megkérdezett jegyirodák valószínűsítették, hogy az elővételben elkelt jegyek árát visszafizetik a jegytulajdonosoknak. A rendezvény honlapjának tanusága szerint egyébként csak médiumok szponzorálták volna a programokat, az RTL Klub, a VIVA tv, a Danubius, illetev a Roxy Rádió.

A t.A.T.u.-ról az utóbbi időben többen is azt állították, hogy gyakorlatilag feloszlott a zenekar. Azt még az együttes menedzsere is elismerte, hogy a két, magát leszbikusnak hírdető énekesnő között az utóbbi időben feszülté vált a viszony. Ennek ellentmond ugyanakkor, hogy a Vasárnapi Blikknek kéz a kézben nyilatkoztak boldogságukról és terveikről.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.