Ambrus
-7 °C
3 °C

Fegyverrel kényszerítette sztriptízre a táncost egy kiskamasz

2004.11.23. 09:59
Emberrablással próbált múló szexuális örömöt szerezni magának egy virginiai kiskamasz. A tizenhárom éves fiú bátyja nevére rendelt egy elhagyott házhoz egy sztriptíztáncost, akit később fegyverrel kényszerített maradásra. A nő végül egy jól kivitelezett harapás után elmenekült.
Elrabolt és fegyverrel kényszerített vetkőzésre egy sztriptíztáncost egy tizenhárom éves kiskamasz Virginia Beachen, jelentette az NBC helyi adója. A rendőrség beszámolója szerint a sztriptíztáncos telefonos rendelésre érkezett egy elhagyott házhoz, ahol csak egy tizenhárom éves fiút talált. Mivel a kiskamasz azt állította, hogy bátyja rendelte meg a szórakoztatást, a sztriptíztáncos maradt.

A báty azonban csak nem akart felbukkanni, így a táncos a távozás mellett döntött. A kiskamasz ekkor egy sörétes puskával kényszerítette maradásra. A táncos megpróbálta elterelni a fiú figyelmét és mobilján értesíteni a rendőrséget, de a kiskamasz kitépte a kezéből a telefont. A birkózás közben a nő megharapta a fiút, majd kiverekedte magát a házból.

A rendőrség rövid nyomozás után azonosította az elkövetőt, sőt, egy másik kiskamasz érintetségére utaló nyomokat is talált. A szexuális izgalomra vágyó fiút most emberrablással, összeesküvéssel, fegyverhasználattal és illegális fegyvertartással vádolják.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.