Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Mégis belökhették a hétéves kisfiút a Haricába

2006.06.07. 12:45
Gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt a Borsod megyei rendőrség nyomozást rendelt el annak a hétéves kisfiúnak az ügyében, akit vasárnap gyaníthatóan a megáradt Haricába lökött egy játszótársa.

A rendőrség nem zárja ki az esetleges idegenkezűséget annak a kisfiúnak a halálával kapcsolatban, aki vasárnap a Haricába esett. A patak az esőzések miatt annyira megduzzadt, hogy még a kisfiú keresésében részt vevők is életveszélybe kerültek, a víz egy búvárt is elsodort ezért egy napra fel kellett függeszteni a keresést.

A rendőrök is gyanakodnak

A vasárnap eltűnt gyermek keresését kedden folytatták, és egy kilométerre eltűnésének helyétől találták meg holttestét. A HavariaPress nyomán az Index kedden azt írta, hogy a kisfiú három - vele egykorú - társával a vízparton játszott, és gyaníthatóan valaki belelökte a vízbe.

A Borsod-Abaúj-Zempén megyei rendőrség az Indexnek kedden azonban még tagadta, hogy bűncselekmény történt volna, szerdára viszont a megyei rendőrség szóvivője, Kompoltiné Jakab Ilona azt mondta, "a mindenre kiterjedő, részletes adatgyűjtés eredményeképpen olyan információk merültek fel, amelyek alapján teljes bizonyossággal nem zárható ki az esetleges idegenkezűség".

A haláleset összes körülményének tisztázása érdekében a megyei főkapitányság ismeretlen tettessel szemben gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt nyomozást rendelt el. Az Indexnek Kompoltné elmondta, "sok szemtanúja" volt az esetnek.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!