Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Agresszívnek tartották falujában a somogyzsitfai gyilkost

2004.12.23. 13:17
Régóta ismerte egymást a szerdai, somogyzsitfai gyilkosság áldozatának a családja és a később magát is megölő férfi.
Régóta ismerték egymást, feltehetőleg egy szőlőhegyi vita vezetett a gyilkossághoz, nyilatkozta a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek csütörtökön, aki ugyanakkor nem tudott részleteket a tragédiát kiváltó pepatvarról.

A marcali kapitányságra szerdán délután, két óra körül jelentették be, hogy meglőttek egy 24 éves férfit a somogyi falu egyik utcáján. Az áldozaton a mentők már nem tudtak segíteni, s a fiatalember a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az elkövető felkutatását, s a beszerzett adatok egyre inkább egy helyi férfira terelték a gyanút. A nyomozók a megyei kommandósokkal szerdán, késő délután behatoltak a 37 éves férfi házába. A keresett helybéli azonban a rajtaütéskor már nem élt, önkezével vetett véget életének.

"Házi készítésű fegyvert használt" - mondta a rendőrségi szóvivő. Kokas Sándor elmondta, hogy a tettestől tartottak a falu lakói, agresszív embernek tartották. Az Index úgy tudja, hogy a faluban összefüggést látnak a 37 éves gyilkos tette és pár évvel ezelőtti, kómával járó motorbalesete között.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.