Ambrus
-7 °C
3 °C

Lövöldözés Zuglóban

2003.06.19. 22:37
Fegyverével fenyegetőzött, majd menekülés közben többször is lőtt egy rabló Zuglóban. Az ismeretlen férfi egy gépjármű vezetőjét rabolta ki. A fegyverest nagy erőkkel keresi a rendőrség.
Több lövést is leadott az a fegyveres férfi, aki egy autóst rabolt ki csütörtökön este Budapesten a tizennegyedik kerületi Zsálya utcában. Az ismeretlen támadó egy az utcában megálló Honda Civic vezetőjére támadt rá - nyilatkozta a BRFK ügyeletese a HavariaPress-nek.

A rabló beugrott a sofőr melletti ülésre és fegyverével fenyegetőzve az autós értékeit követelte. A vezető átadta a nála lévő értéktárgyakat, melyekkel a támadó elmenekült.

Az autós utánaszaladt és megpróbálta visszaszerezni az elrabolt dolgokat. A fegyveres ekkor pisztolyából több lövést adott le, egyelőre nem tisztázott hogy korábbi áldozata felé, vagy csak a levegőbe.

A Hondás férfit mindenesetre egy lövedék sem találta el, azonban kirablóját nem üldözte tovább, így az eltűnt a környékről. a rendőrség nagy erőkkel keresi a fegyveres rablót.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.