Nagy Feró az LMBTQ-nak is szentelt időt a színpadon

2021.08.14. 14:56
Nem biztos, hogy a közönség számított arra a produkcióra, amit a Beatrice koncertje közben láthatott augusztus 4-én, a KŐFESZT elnevezésű családi fesztiválon.

Augusztus 4-én a KŐFESZT-en lépett fel a Beatrice, a koncert egy pontján külön részt szentelve az LMBTQ-közösségnek. A performanszról, melynek három, nőnek öltözött férfi volt a főszereplője, a 444.hu készített, illetve osztott meg egy felvételt a YouTube-on.  

A videón az látható, hogy a Kossuth-díjas énekes mellé felsorakoznak a parókás férfiak, akiket a portál szerint Nagy Feró úgy konferált fel, hogy ők a német vokál, akiket Angela Merkel küldött.

Látod, nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem buzik? Ki mondja, hogy buzik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok

– mondta az énekes, majd tapsra buzdítva a közönséget belekezdett a Boney M Daddy cool című számába. A produkció végén Feró közölte: „Mindenki tartózkodjon attól, hogy lebuzizza őket. LMBTQ-tagok.” Majd a lába közét megragadva hozzátette: 

Ezt a Q-t odaadom nekik.

A nem nyilvános videót itt tudja megtekinteni: 

A KŐFESZT idén augusztus 4. és 7. között zajlott a Káli-medencében. Az eseményt azzal a céllal hívták életre a szervezők, hogy a családok egy csendes, nyugodt, beszélgetős, minőségi, valóban összművészeti fesztiválon szórakozhassanak. 

(Borítókép: Nagy Feró. Fotó: MTI)