Ivó, Milán
EUR 386,23 Ft
USD 366,84 Ft
5 °C
26 °C

Pogonyi Nóra

Enrique Iglesias az Indexnek: Ideges voltam, hogy berozsdásodtam Enrique Iglesias az Indexnek: Ideges voltam, hogy berozsdásodtam

A latin zene királya ismét Budapestre jön.

tegnap, 19:47

Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta az eljegyzését Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta az eljegyzését

Egyszerre jelentették be a döntésüket.

tegnap, 19:45

Úgy tűnik, a harc mellett azért a családra is jut idő.

Délelőtt még Brad Pitt egyik legendás filmjének címét használva mutatta be Orbán Viktor a következő négy évre kinevezett harcostársait, estére viszont már nagypapa szerepbe bújva igyekezett felpörgetni a Facebook-oldalának forgalmát. 

A videóban a miniszterelnök a 2016-ban született unokájával, Alizzal látható, aki Orbán Ráhel és Tiborcz István legidősebb gyermeke. A felvétel egyébként a lájkok számát tekintve néhány óra távlatában is jócskán lekörözte a Harcosok klubját – az előbbire 4 óra alatt 23 ezer, míg az utóbbira ehhez képest 12 óra alatt 14 ezer reakció érkezett.

 

Szokatlan helyszínen rendeznek trance partyt.

Képernyőkép 2022-05-17 144352.png
Fotó: Facebook

A júniusi rendezvény egyik nemzetközi előadója maga jelentette be, hogy a nyári turnéja keretében az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban is fellép. Az ATB művésznéven ismert André Tannebergerről van szó, aki a trance műfaj meghatározó alakja.

 

A lemezlovas, zenei producer korábban többször is megfordult hazánkban, ám főként a zenei klubok és fesztiválok fellépőjeként láthatta a közönség. Most viszont a Sunset Picnic elnevezésű rendezvény vendégeként egy nemzeti parkban áll a dj pult mögé.

A június 18-ára meghirdetett eseményen rajta kívül a szintén német Topic, illetve Brick Lake és Metzker Viktória is fellép. A részleteket itt találja. 

 

A OneRepublic frontemberének Insta-sztorijából derült ki, hogy a zenekar megérkezett a magyar fővárosba.

Az amerikai pop-rock banda épp európai turnén van, pénteken a Budapest Arénában lépnek fel. Ryan Tedder, aki szorgalmasan dokumentálja a koncertkörútjuk fontos pillanatait, néhány órával ezelőtt a Margit hídon áthaladva jelezte, hogy megérkeztek Budapestre. 

Képernyőkép 2022-05-12 193028.png

A feltöltött fotók és videók alapján már a Szent István-bazilikába is ellátogattak a zenészek, akik utoljára tavaly novemberben az MTV World Stage kiemelt fellépőjeként jártak hazánkban. Már akkor is sokat mászkáltak a városban, és úgy tűnik, a turistáskodás azóta is kedvelt hobbijuk, így aki nyitott szemmel jár, akár el is csípheti őket. Ami még időközben a közzétett képekből kiderült: a frontember szereti a magyar söröket. 

Képernyőkép 2022-05-12 193110.png