Zoltán
21 °C
36 °C

Pogonyi Nóra

Prosztatarákkal küzd a Jóbarátok színésze Prosztatarákkal küzd a Jóbarátok színésze

Már járni sem tud James Michael Tyler.

tegnap, 10:43

Mi lehet a balatonszemesi Kistücsök titka? Mi lehet a balatonszemesi Kistücsök titka?

Kisvendéglős miliő magas színvonalon.

tegnap, 08:40

Németh S. Szilárd: Volt, aki időt kért az ATV-től, amíg elül a vihar Németh S. Szilárd: Volt, aki időt kért az ATV-től, amíg elül a vihar

Nem szállnak be törzsi háborúkba.

június 21. 18:37

Sokat lehetne vitatkozni azon, miért szeretik annyian a dél-koreai drámák sztárjait, de igazából teljesen mindegy. A lényeg, hogy a közönségük olyan durván képes rajongani értük, amilyet mifelénk nem igazán tapasztal az ember.

Helyesbítek: egyáltalán nem tapasztal.

Vegyük a születésnapos Lee Min Ho névre hallgató színészt, aki annak idején a Boys Over Flowers főszereplőjeként rabolta el a női szíveket, amit aztán a City Hunter szuperhőseként sikerült überelnie. A köztudottan Ronaldo-fan sorozatsztár legfrissebb fotóin épp a rajongóitól kapott ajándékhalmát rendezgeti – vagy talán nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk: konkrétan fulladozik benne. 

Mutatjuk: 

 

És most tegye fel a kezét a hazai sorozatsztárok közül, aki hasonló plüssáradatban lubickol a születésnapján!

Köszönjük.

Ezzel a  hangulatfelvétellel zárjuk a posztot:

 

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Büszkeséggel tölti el a műsorvezetőt, hogy már egy éve füstmentesen él. Korábban már volt egy sikertelen próbálkozása, akkor másfél év után ismét a cigaretta mellett döntött, most viszont úgy érzi, örökre szakított a dohányzással.  

Ma egy éve nem dohányzom! Egy szálat sem szívtam! A végén már csak elektromos volt, de aztán valahogy az is kikopott már belőlem. Egyszer már korábban leszoktam, de akkor másfél év után visszaestem. Most szerintem ez örök szakítás, nagyon ritkán jut eszembe, akkor is csak rácsodálkozom, hogy tényleg telenyomtam magam füsttel? Filmen menő, amikor cigiznek, de az életben engem már nem vonz.

 

2401 művész vett részt abban a kihívásban, amelyet Clinton Jones indított a múlt hónapban. A játék lényege az volt, hogy egy előre megadott egyszerű animáció segítségével minden jelentkezőnek készítenie kellett a saját stílusában egy alkotást, az ötletgazda által bedobott figurát egy alternatív valóságba helyezve. Az elmúlt pár hétben rendkívül izgalmas megoldások születtek, amelyek közül a legjobb százat YouTube-csatornáján mutatta be a művész.

Fotó: YouTube
Fotó: YouTube

A Los Angelesben élő Clinton Jones elképesztő szenvedéllyel végzi a munkáját. A számítógépes grafikával, rendezéssel és fotózással is foglalkozó művész elmondása szerint imád részletekbe menő, különféle történetek által vezérelt alkotásokat kreálni, amelyeket rendre meg is mutat a saját csatornáján. Önmagáról azt írja, elsősorban a zene és az utazás motiválja, illetve azok a nevetséges szituációk, amelyeket az élet produkál. A folyamatos fejlődés és növekedés célkitűzésével nemrég egy olyan kihívást indított, amely számára is meglepetést okozva ténylegesen összekovácsolta a hasonló érdeklődésű alkotókat.

Jones egy egyszerű animációt bedobva annyit kért a jelentkezőktől, hogy készítsenek abból stílusuknak megfelelően saját alkotást

AZ ÁLTALA KREÁLT KARAKTERT EGY ALTERNATÍV VALÓSÁGBA HELYEZVE.

Az elkészült animációk valóban lehengerlők, a művész június 12-én a száz legjobbat montázsba szerkesztve mutatta meg YouTube-csatornáján.