Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta az eljegyzését

unnamed (17)
2022.05.18. 19:45
Közösségi oldalán jelentette be döntését az RTL Klub műsorvezetője és az amerikai edző.

Shane Tusup, akit annak idején a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka férjeként, illetve edzőjeként ismert meg a világ, tavaly nyár végén szakított Courtney Brewerrel, akivel válása után néhány évig élt párkapcsolatban. Akkor úgy tűnt, gyorsan túllépett előző kapcsolatán, és ismét megtalálta a boldogságot, méghozzá a válófélben lévő Szabó Zsófi oldalán. A műsorvezetőnő és az edző erről végül december elején, a Best magazinban tájékoztatta a nyilvánosságot. 

Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, Shane Tusup februárban már el is jegyezte a tévést Monacóban. Azóta folyamatosan érkeztek a közös fotók a közösségi oldalaikon, amelyekből arra lehetett következtetni, hogy tökéletes boldogságban élnek. Épp ezért váratlan a friss bejegyzésük, amelyben arról írnak, hogy felbontották az eljegyzésüket. 

Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Zsófival felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben

– olvasható Shane Tusup oldalán. Szabó Zsófi ugyanezzel a szöveggel tájékoztatta döntésükről a követőit.

(Borítókép: Bodnár Patrícia / Index)