Opitz Barbi azt írta, hogy halálos fenyegetéseket kapott az exétől

2023.11.17. 19:07
Opitz Barbi énekesnő, aki mostanában inkább a botrányairól, mint megjelenő zeneszámairól ismert, végleg szakított a barátjával, Serleg Alberttel. Nemrég egy Instagram-bejegyzést is közzétett, amiben leírta, hogy a korábbi párjától még mindig súlyos fenyegetéseket kap.

Az énekesnő pár napja állítólag végleg szakított Serleg Alberttel, azóta pedig  – állítása szerint – folyamatos fenyegetések és (verbális) bántalmazások érik korábbi párjától. 

Opitz Barbi kapcsolatát nehéz követni, mert hol együtt vannak, hol elválnak útjaik Serleg Alberttel, de bármi történjék is, az Instagramon gyakran jelentkezik különböző magánéleti problémáival az énekesnő. Most sem volt ez másként.

Serleg Alberttel végleg lezártam a kapcsolatomat, rengeteg okom volt rá, és többször ne is kérdezzetek felőle

– fogalmazott a posztban Tények szerint. A bejegyzésben arról is írt, hogy az exe többször megfenyegette.

„Istenem… már annyira szánalmas, amikor lezárom az exemmel a kapcsolatunkat, mert belefáradok a sok bántalmazásba, hűtlenségbe, kritizálásokba, megalázásokba, és képes még mindig az exeit isteníteni nekem, meg fenyegetni, hogy tönkretesz, meg kirak rólam dolgokat… még mindig belém akar rúgni egy utolsót. Csak azt nem értem, ha ezt csinálta másfél évig (és mind a harmincszor kb. azért békültünk ki, mert nem hagyott, múltkor is 9 órát könyörgött a lakásajtómnál).”

Tehát én azt nem értem, ha valakinek ennyire nem vagyok jó, mindenben rossznak tart, rendszeresen kijelenti, hogy nagyon csúnya vagyok, az exei nyomába se érek, meg lejárat, aztán, ha szóba állok mással, meg akar ölni – ezzel is fenyeget –, az ilyen ember mit akar?

– írta Opitz Barbara. Később azonban letörölte az egész posztot.