Demcsák Zsuzsa férjhez ment

2023.12.24. 14:00
Demcsák Zsuzsa a Facebook-oldalán számolt be arról vasárnap, hogy férjhez ment. Úgy tudni, egy vidéki milliárdos a szerencsés férfi.

Demcsák Zsuzsa műsorvezető a közösségi oldalára feltöltött, 24 órán át elérhető posztban tudatta december 24-én, hogy férjhez ment. A fotón látható a jegygyűrűje és a háttérben a fehér – vélhetően menyasszonyi – ruhája is. 

Mint ismert, Demcsák Zsuzsa 2023. október elején számolt be arról, hogy ismét eljegyezték. A második férjével tavaly októberben váltak külön, ám hivatalosan idén szeptemberben ért véget az előző házassága. 

A hírek szerint még a nyár végén találkozott egy férfival, aki teljesen levette a lábáról, és újból gyűrű került a műsorvezető ujjára. Úgy tudni, egy vidéki milliárdos a szerencsés férfi.

Demcsák Zsuzsa nem akart nyilatkozni magánéletéről, egy ismerőse azonban nemrég elárult néhány részletet a műsorvezető legújabb kapcsolatáról. Azt mondta, nagyon rövid idő alatt fordult komolyra a pár kapcsolata, és valószínűleg egy spanyolországi rövid nyaraláson kérhette meg Demcsák kezét a titokzatos üzletember.