Lefülelték a rendőrök a Bad Boys sztárját

2024.03.26. 16:46
Will Smith színész átlépte a sebességkorlátot egy malibui autópályán, a rendőrség pedig azt mondta, hogy nem kivételeznek, aki száguldozik, annak jár a büntetés. Különösen veszélyes útszakaszról van szó, az elmúlt években több mint ötvenen haltak meg ezen a szakaszon.

Will Smitht megbüntették gyorshajtásért, a rendőrök az őrsön elmondták, hogy senki sem kap felmentést azért, mert egy ilyen veszélyes autópályaszakaszon „tövig nyomja a gázpedált”. Rendőrségi források közölték a TMZ-vel, hogy az 55 éves színész péntek reggel 101 kilométer per órával száguldott a 72-es korlátozásnál a Pacific Coast Highwayen, Malibuban.

Szeinrtük ez az autópálya alattomos, ugyanis 58 ember halt meg az elmúlt 14 évben ezen az útszakaszon, így a rendőrség zéró toleranciát tanúsít a száguldozókkal szemben, nem számít, hogy kik azok.

A festői, tengerparti útvonal nyilvánvaló veszélyei ellenére a gyorshajtás hatalmas probléma a környéken. A rendőrök 177 kilométer per óránál is gyorsabb autókat mértek, és úgy vélik, hogy „a kanyarok és visszafordítók [hajtűkanyarok] miatt ezek a sofőrök a halállal kacérkodnak”.

Tavaly októberben négy pepperdine-i diák vesztette életét, amikor egy 22 éves BMW-sofőr 167 kilométer per órás sebességgel beléjük rohant.