Itt az RTL bejelentése az X-Faktor mentorairól

2024.04.03. 19:55
2024-ben megújul az RTL tehetségkutatója: a csatorna közleményben tudatta, hogy az X-Faktor korábbi mentorai közül hármat lecserélnek, egyedül Gáspár Laci marad a korábbi gárdából az ítészek között.

Tavaly novemberben érkezett a hír, hogy 2024-ben ismét képernyőre tűzi az RTL az X-Faktort. A csatorna friss közleménye szerint a tehetségkutató műsor mentorcsapata megújul, a régi gárdából egyedül Gáspár Lacit láthatják újra a nézők, a többieket lecserélik.

Tizenegy évad alatt eddig tizenöten ültek az X-Faktor mentorszékében, akik közül a legsikeresebb ByeAlex volt. Gáspár Laci 2024-ben hetedik alkalommal vállalja a mentorszerepet.

Nekem mindig az ének volt a legfontosabb, most is az a legfontosabb, hogy valakinek legyen karakteres hangja, tehetsége, jó hangszíne, hangterjedelme, legyen jó hallása, legyen stílusa – ez mind kell, ez mind fontos. És még mellé a megjelenés, hogy legyen egy kis kiállása is. Ha ez megvan, akkor nekem az az X 

– fogalmazott az RTL Fókusz című műsorában az énekes. 

A 2024-es X-Faktorba még várják a jelentkezőket, mert a győztes amellett, hogy beindíthatja zenei karrierjét, 36 millió forintot is hazavihet majd. A válogatás már hónapok óta zajlik hétvégenként az ország különböző pontjain, de határon túli településekre is ellátogatnak.