Meghalt Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák sztárja

2024.07.14. 15:16
53 éves korában meghalt a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 sorozatok sztárja, Shannen Doherty. A színésznőnél kilenc évvel ezelőtt diagnosztizáltak rákot először.

Évekig élt együtt a rákkal, végül 53 éves korában meghalt Shannen Doherty, írja megerősített információra hivatkozva a People magazin.

„Nehéz szívvel erősítem meg Shannen Doherty színésznő halálhírét. Július 13-án, szombaton elvesztette a rákkal vívott harcát, miután hosszú évekig küzdött a betegséggel” – erősítette meg Doherty régi publicistája, Leslie Sloane a lapnak adott nyilatkozatában.

„Az odaadó lányt, nővért, nagynénit és barátot szerettei, valamint kutyája, Bowie vette körül. A család kéri, hogy ezekben az időkben hagyják őket magukra, hogy békében gyászolhassanak” – folytatta Sloane.

A Beverly Hills 90210 sztárjánál 2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot, ami 2017-ben tért vissza ismételten. Ekkor már négyes stádiumú daganatot találtak a szervezetében. Shannen Doherty a Beverly Hills 90210 Brenda Walshjaként, majd a Bűbájos boszorkák Prue Haliwelljeként vált világszinten is ismerté.