Porkoláb Zsófia

Feloszlik a Ricsárdgír Feloszlik a Ricsárdgír

Januárban egy búcsúlemezt még ki fognak adni.

szeptember 10. 11:41

Megöltek egy magyar édesanyát és 15 éves lányát Bécsben

Egy tunéziai férfit keresnek a kettős gyilkossággal kapcsolatban.

augusztus 6. 09:46

Váratlanul eltűnt A besúgó az HBO Max kínálatából Váratlanul eltűnt A besúgó az HBO Max kínálatából

A magyar gyártású sorozat egész tavasszal a legnépszerűbb sorozat volt a platformon.

június 29. 10:51

Két napra Olaszországba utazott Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő Instagram-sztoriban közvetítette, ahogy a bőröndje miatt bosszankodik, ugyanis szerinte valaki átállította a nyitáshoz szükséges kódokat.

Végül egy dugóhúzóval sikerült felülkerekednie a záron, ám az igazi feketeleves csak ezek után jött. A poggyászban nem az ő ruhái voltak, mint kiderült: más bőröndjét törte fel. Hiába járta meg a repteret, hogy a kalamajka végére érhessen, eddig még nem kapta vissza a holmiját. 

A sztoriban megjegyzi, hogy a legrosszabb az egészben, hogy párja, G.w.M nincs ott mellette.

Részletesen számolt be a Blikknek az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina a magánéletéről. A cikkből kiderült, hogy jelenlegi párja, Varga Márk, ismertebb nevén G.w.M. jól kijön a a gyerekeivel és nem akar pótapjuk lenni, hisz az igazi apjuk aktív részese az életüknek. A rapper folyamatosan párja oldalán van, és lesi minden kívánságát: 

Mindentől próbál megóvni. Vannak azért rosszulléteim, de jól bírom a strapát, mondjuk két gyerek mellett nincs is időm pihenni...

A várandóssága alatt igyekszik minél többet pihenni, és kedvesével is folyamatosan keresik, mikor lehetnek egy kicsit kettesben.

Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet, de titkon kislánykorom óta erre vágytam. Ő pedig most valóra váltotta.

A nemzetközi macskanap alkalmából 10+1 pontban gyűjtötték össze a katasztrófavédők, hogy mit tanultak a macskákról. Amellett, hogy jól tudják, a macskák bárhova is fel tudnak mászni, megbújni, és a hálálkodással sem bajlódnak a mentés után, állításuk szerint igazi kis terroristák.

A bejegyzésben ugyanis olyan hihetetlen esetekről írnak, amikor Budapesten egy idegen macska egy fürdőszobában tartotta sakkban a lakókat, akik tűzoltókat hívtak, mert nem merték megfogni. Győr-Moson-Sopron megyében bekapcsolta az elektromos tűzhelyet, emiatt kigyulladt egy serpenyőnyi zsír.

A katasztrófavédőknek idén eddig 67 macskát kellett kihozniuk onnan, ahová beestek, 50-et húztak ki onnan, ahová beszorult, 36-ot hoztak le vagy ki onnan, ahonnan egyedül nem volt hajlandó távozni, és volt egy, aki tüzet okozott. Utóbbi után fontolóra vették, hogy a cicáknak is kellene tűzmegelőzést tartani.