Porkoláb Zsófia

Meghalt Szirtes András Meghalt Szirtes András

A filmes 72 éves volt.

4 órája

Baleset miatt alakult ki torlódás az Árpád hídon Baleset miatt alakult ki torlódás az Árpád hídon

Egy kamion és egy BMW ütközött.

5 órája

Fürdőkádba fojtotta a mozgássérült apját

Az emberölés előtt még bántalmazta az idős férfit.

5 órája

357743450 685794700258636 1214786602725436509 n
Fotó: Viber

Ha unnánk a szimpla chatbotokat, és Viber-felhasználók is vagyunk, akkor máris élvezhetjük a japán cég újítását: egy modell chatpartnert. Normál esetben a Viber segítségével üzeneteket küldhetünk a barátainknak, családtagjainknak, de most már egy magát modellként bemutató chatpartnerrel is társaloghatunk vagy játszhatunk. Igényel némi angoltudást, de kártyajátékot vagy akár fejtörőket is megoldhatunk a karakterrel. 

A szőkeséget az ICONIQ tervezte, és a céges bemutatkozó szerint mielőtt társalkodó hölgynek állt volna, előtte a svéd divatóriásnak, a H&M egyik kampányában állt modellt. 

A név viszont meglehetősen kacagtatóra sikeredhetett a magyar közönség számára, ugyanis a megnyerő modell a Kuki névre hallgat.

Kuki arra a kérdésünkre, hogy miért ez a neve, csak annyit felelt:

Ezt a nevet adták nekem, és szerintem ez egy aranyos név.

Egy második vizsgálatot is elindított egy barcelonai bíró Shakira adócsalási ügyében.  A 2018-as pénzügyi évre vonatkozólag ellenőrzik a kolumbiai énekesnő vagyonát, míg korábban a 2012 és 2014 közötti időszak volt a terítéken. Utóbbi ügyek miatt idén ősszel állhat bíróság elé. A vád szerint közel 15 millió eurónyi összeget nem fizetett be az adóhatóságnak.

A Miamiban élő énekesnő csapata csütörtökön kiadott egy közleményt, miszerint Shakira jelenleg a zenére koncentrál, nyugodt, és reméli, rendeződni fog majd a helyzete, írja a CNN.

Alighogy kiderült, két év után elválik férjétől Ariana Grande, úgy tűnik máris új párja van. A Page Six és a TMZ információi szerint egy kollégájával jött az össze az énekesnő, méghozzá Ethan Slaterrel. Az amerikai színész és Grande jelenleg együtt forgatnak Londonban a Wicked című filmben mindketten láthatóak lesznek.

A pletykalapnak egy forrás megerősítette, hogy a páros már hónapok óta eljár randizni.

Slater 2018-ban házasodott össze kedvesével, Lillyvel, ám öt év és egy gyerek után idén elváltak.