Vilma
-7 °C
4 °C

Szexbolthálózat nőknek

2002.05.30. 17:19
A német Beate Uhse külön üzletláncot indít nők számára. A boltok többek között fehérneműt árulnak majd, de filmeket nem.
"Jelenleg a vásárlóink 90 százaléka férfi, a nőket szinte teljesen mértékben figyelmen kívül hagytuk" - mondta Otto Christian Lindemann, a cég szóvivője csütörtökön, a terveket ismertetve. A Norvégiában megnyitott két kísérleti üzlet egyértelműen pozitív tapasztalatokat hozott - tette hozzá.

Nőtt a forgalom

A Beate Uhse az idei első negyedévben az előző év azonos időszakéhoz képest 15 százalékkal 65,9 millió euróra növelte forgalmát. Működési nyeresége (EBIT) 8 százalékkal 5,6 millióra nőtt 5,2 millióról. A tiszta nyeresége 22 százalékkal 3,4 millió euróra nőtt 2,8 millióról.

A csomagküldés jól ment

Az első negyedév folyamán az Európa-szerte mintegy kétszáz üzlettel rendelkező hálózat bolti értékesítése romlott, a 16,5 millió euróra a tavalyi első negyedévi 17,2 millióról. A csomagküldő szolgálat eredményei azonban a sikeres reklámkampánynak köszönhetően jelentősen javultak, 26,5 millió euróra 18,9 millióról. Hasonlóképpen, az internetes értékesítési és média üzletág eredménye is emelkedett. Éves előrejelzésében a cég megerősítette 250 millió eurós értékesítési árbevételt és 19,5 millió eurós működési eredményt jelző, korábbi prognózisát.

Film nem lesz

Az új üzletlánc a jelenlegi sötét tónus helyett világosabb és barátságosabb atmoszférájú lesz. Az üzletek előterében főként fehérneműt, a hátsó helyiségekben pedig különféle eszközöket kínálnak majd. A nők számára kialakított üzletek kínálatából hiányozni fognak a filmek. A jelenlegi üzletek forgalmának 40 százalékát a filmek adják. Az üzletekben kizárólag női eladókat alkalmaznak majd.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.