Zalán
9 °C
19 °C
Március 30. csütörtök
  • Felhős

6°C 19°C
Március 31. péntek
  • Felhős

4°C 20°C
Április 1. szombat
  • Gy. felhős

6°C 21°C
Április 2. vasárnap
  • Gy. felhős

7°C 22°C
Április 3. hétfő
  • Zápor

9°C 19°C
Április 4. kedd
  • Zápor

10°C 18°C
Április 5. szerda
  • Felhős

7°C 18°C
Április 6. csütörtök
  • Zápor

6°C 14°C

36 órás előrejelzés

Csütörtök reggel már több felhő lesz felettünk, de csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt marad az északi-északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul. Napközben elsősorban gomolyfelhők zavarják majd a napsütést, de ezekből a felhőkből csak északon, északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor. Többfelé megélénkül az északi-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul. Péntek reggel északkeleten lehetnek felhősebb körzetek, máshol alig lesz felhő az égen. Csapadék sehol sem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 0 és 8 fok között alakul.

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Csütörtökön sem lesz front térségünkben. A napos időszakokban javul hangulatunk, közérzetünk. Érdemes lesz sok időt a szabadban tölteni, tenni egy hosszabb sétát. Egyeseknél azonban gyenge migrén előfordulhat. A kissé szelesebb tájakon élők komfortérzete valamelyest romolhat. Öltözzünk rétegesen, mert még hűvösek a hajnalok!

Közlekedés­meteorológia

Csütörtökön északon, északkeleten találkozhatunk napközben egy-egy futó záportól nedves, vizes, csúszós útszakasszal. A többfelé megélénkülő északi-északnyugati szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Magyarország hőtérképe
Budapest légszennyezettsége
2017. március 30. 01:00
Vizek hőmérséklete (°C)
Balaton (Siófok) 11,7
Velencei-tó (Agárd) 12,8
Tisza (Kisköre-felsö) 8,9
ESZLEL (Fertőrákos) 11
Duna (Budapest) 9,8
ESZLEL (Szolnok) 8,8
Hójelentés

Havazás nem várható. A következő időszakban télies fordulatra nem számíthatunk időjárásunkban.