Albin
0 °C
10 °C
Március 1. hétfő
  • Gy. felhős

0°C 10°C
Március 2. kedd
  • Derült

-2°C 12°C
Március 3. szerda
  • Derült

-1°C 13°C
Március 4. csütörtök
  • Gy. felhős

1°C 14°C
Március 5. péntek
  • Zápor

3°C 10°C
Március 6. szombat
  • Felhős

0°C 5°C
Március 7. vasárnap
  • Felhős

-3°C 4°C
Március 8. hétfő
  • Felhős

-2°C 7°C

36 órás előrejelzés

Hétfőn derült lesz a reggel, csak néhol alakulhatnak ki pára, ködfoltok. Délután nyugaton naposabb időre számíthatunk, keleten megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. Többfelé élénk, délelőtt az Alpokalján és keleten erős lehet az északias szél. Hajnalban -4, +2, délután 7-12 fokot mérhetünk. Kedden és szerdán derült, napos időre készülhetünk. Reggelente azonban több helyen pára, köd képződhet, ami a délelőtti órákban mindenhol fel fog oszlani. A nyugatira, délnyugatira forduló szél többnyire gyenge, mérsékelt lesz. A hajnalok gyenge fagyot hoznak, délutánonként pedig 9-15 fok valószínű.

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Hétfőn fronthatás nem várható, de a hajnali órákban a hidegre fokozottan érzékenyeknél kialakulhat fejfájás, vérnyomás-ingadozás. Fokozódhatnak az ízületi bántalmak is különösen a reggeli hidegebb időben. Délután a melegedés okozhat panaszokat, a nagy hőingás miatt pedig fokozódik a megfázásveszély. Öltözzünk rétegesen és továbbra is erősítsük immunrendszerünket! Fogyasszunk vitaminban gazdag zöldségeket, gyümölcsöket!

Közlekedés­meteorológia

Hétfőn száraz, túlnyomóan napos időre számíthatunk, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Hajnali pára, köd csak kisebb foltokban fordulhat elő. A szél keleten, nyugaton és délen helyenként még élénk lehet, délelőtt erős lökések csökkenthetik némiképp a járművek menetstabilitását. Vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Pollenjelentés

Magyarország hőtérképe
Budapest légszennyezettsége
2021. március 1. 02:00
Vizek hőmérséklete (°C)
Balaton (Siófok) 3,6
Velencei-tó (Agárd) 6,4
Tisza (Kisköre-felsö) 3,7
Fertö-tó (Fertörákos) 6,2
Duna (Budapest) 5,9
Tisza (Szolnok) 3,8
Hójelentés

Havazás nem várható. A következő napokban nem tér vissza a téli hideg.