Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C
Január 23. kedd
  • Hószállingózás

-6°C 3°C
Január 24. szerda
  • Erősen felhős

-4°C 4°C
Január 25. csütörtök
  • Felhős

-3°C 6°C
Január 26. péntek
  • Erősen felhős

1°C 9°C
Január 27. szombat
  • Felhős

-1°C 7°C
Január 28. vasárnap
  • Felhős

-2°C 7°C
Január 29. hétfő
  • Gy. felhős

-2°C 7°C
Január 30. kedd
  • Felhős

-1°C 8°C

36 órás előrejelzés

Kedden eleinte a Dunántúlon és a középső tájakon fordulhat elő kisebb havazás, nyugaton havas eső, ónos eső, eső is, majd délután csökken a csapadékhajlam. Keleten kevesebb lesz a felhő, több órára kisüthet a nap. A szél nem lesz jelentős, átmenetileg a Dunántúlon támadhat fel helyenként. A hideg hajnalt követően napközben 0, +7 fokot mérhetünk. Szerdán változóan és erősen felhős, párás tájakkal egyaránt találkozhatunk. Északon néhol hószállingózás, gyenge havas eső kialakulhat. A Dunántúlon megélénkülhet a délies szél. Délután 0, +8 fok várható.

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Kedden a nap első felében melegfronti tünetek jelentkezhetnek, álmatlanság, szédülés, vérnyomás-ingadozás, fejfájás, esetleg migrén is előfordulhat, gyengülhet a koncentráció. A hideg hajnali órákban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Napközben azonban megszűnik a fronthatás. Immunrendszerünk erősítése érdekében továbbra is ajánlott a vitamindús ételek fogyasztása. Öltözzünk melegen, az időjárásnak megfelelően!

Közlekedés­meteorológia

Kedden főleg a Dunántúlon és a középső tájakon várható csapadék, kisebb havazás, nyugaton havas eső, ónos eső, eső formájában. A havas tájakon szintén csúszós, latyakos utakra készülhetünk, a lehullott hó várhatóan olvadni fog. A napos keleti tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Vezessünk óvatosan a télies útviszonyokat figyelembe véve, a csúszós, jeges utakon tartsunk nagy követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Magyarország hőtérképe
Budapest légszennyezettsége
2018. január 23. 03:00
Vizek hőmérséklete (°C)
Balaton (Siófok) 1,7
Velencei-tó (Agárd) 1,6
Tisza (Kisköre-felsö) 1,4
Fertö-tó (Fertörákos) 1,1
Duna (Budapest) 3,6
Tisza (Szolnok) 1,1
Hójelentés

Kedden kisebb havazás. Este, majd kedden a nap első felében várható a Dunántúlon és a középső tájakon kisebb havazás.