A Pannon továbbra is a magyar kézilabda-sport mellett

2009.03.09. 14:27
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
2010-ig szóló főtámogatói szerződést írt alá a Pannon a Magyar Kézilabda Szövetséggel

A Pannon további két évre szóló támogatási megállapodást írt alá a Magyar Kézilabda Szövetség vezetőivel. A szerződés értelmében a Pannon, amely 2004 óta a Magyar Kézilabda Szövetség főtámogatója, 2010. december 31-ig meghosszabbítja együttműködését a Szövetséggel, ily módon elősegítve a férfi és a női kézilabda-válogatott felkészülését, a nemzetközi porondon való sikeres szereplését.

„Mindig is kiemelt fontosságúnak tekintettük a csapatsportok támogatását, amely tökéletesen illeszkedik vállalati stratégiánkba, hiszen a mobil kommunikációhoz hasonlóan a sport is képes arra, hogy összekapcsolja, egységbe kovácsolja az embereket. A Magyar Kézilabda Szövetség számos értékes eredményt ért el az elmúlt években, és büszkék vagyunk arra, hogy a továbbiakban is biztosíthatjuk a válogatottak világ élvonalában való maradásához szükséges hátteret" - mondta el a szerződés aláírása kapcsán Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A Pannon támogatásával a magyar kézilabda-sport olyan jelentős eredményeket mutatott fel, mint a női válogatott pekingi olimpián kivívott negyedik helye, valamint a férfi válogatott a januári világbajnokságon elért hatodik helyezése.

„A Pannon támogatása lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is magas színvonalon folyhasson válogatott játékosaink és edzőik munkája. Reméljük, hogy a közös munka további remek teljesítményt eredményez majd a jövőben is" - nyilatkozta Dr. Kiss István, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

A Pannon támogatási, szponzorációs tevékenységéről bővebb információ itt található.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.