„Zöld” a trend – CONSTRUMA 2009

2009.03.25. 10:59
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Megújult környezetben, új termékstruktúrával várja az érdeklődőket Közép-Európa egyik legrangosabb és legismertebb építőipari szakkiállítása, a CONSTRUMA április 1. és 5. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az idén ismét csatlakozik hozzá a HUNGAROTHERM, az épületgépészet legrangosabb rendezvénye. A két kiállításon az építőipar összes ágazata megjelenik, a megújult kiállítási terület teljes egészén vonultatva fel a korszerű termékeket és szolgáltatásokat.

Minden eddiginél nagyobb választékban vonultatja fel az idei kiállítás a környezetkímélő, energiatakarékos termékeket, eljárásokat. A CONSTRUMÁVAL párhuzamosan zajló HUNGAROTHERM kiállításon is rendkívül nagy arányban mutatkoznak be azok az épületgépészeti cégek, amelyek megújuló energiaforrások hasznosítására alkalmas berendezéseket, napkollektorokat, a nap vagy a geotermikus energia tárolására képes kondenzációs kazánokat kínálnak.

Az idei kiállításon ismét különleges színfolt lesz a CONSTRUMA OÁZIS. A szabad terület kiállítói, az építőgépek, a kertépítés, a lakókörnyezet különböző termékeinek forgalmazói dísznövényekkel parkosított ligetben fogadják a látogatókat. Az oázis az épített és a természetes környezet harmóniáját jelképezi, s a környezetbarát építészeti megoldások fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az idei év újdonságai között szerepel, hogy ismét bővült a CONSTRUMA betétkiállításainak sora. A DECORSTONE, a KÉSZHÁZVÁSÁR és a FRONTÁL mellett az idei évtől indul a DACH-TECH, ahol a tetők állnak a középpontban, míg az INTER-ISOLA a falak, szigetelési rendszerek a homlokzatok bemutatkozása.

Nagyszabású bemutatóval vesz részt a CONSTRUMA-n a Lakberendezők Országos Szövetsége. Standjukon, a D pavilonban, a legújabb trendek igényes bemutatójával és ingyenes lakberendezői tanácsadással várják majd az érdeklődőket. A Magyar Kertépítő és Fenntartó Vállalkozók Országos Szövetsége pedig mintegy 200 m2-es igényes kertben fogadja az érdeklődőket a "C" pavilonban. Itt a szakemberek a kerttervezés, a karbantartás és a növényápolás rejtelmeibe avatják be a látogatókat.

A CONSTRUMA és a HUNGAROTHERM első három napja a szakmáé, a hétvégi napok az építkező, lakásfelújító magánlátogatók számára is nyitottak. A két kiállításra közös a belépőjegy, amelyet üdülési csekkért is megválthatnak az érdeklődők. A belépőjegyek idén is sorsoláson vesznek részt, a szerencsés nyertesek értékes ajándékot vehetnek majd át.

A Volánbusz Zrt. magyarországi járataival érkezők ezúttal is ötven százalékos utazási kedvezményre jogosultak.

További információk:

www.construma.hu, www.hungarotherm.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.