Felső(bb) oktatás a ZsKF-en, avagy hogyan válasszunk főiskolát?

2012.01.23. 13:37 Módosítva: 2012.01.30. 16:20
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hamarosan el kell dönteni, hogy merre induljunk tovább, milyen típusú diplomával vágjunk neki a nagybetűs ÉLETnek. Talán az egyik legnehezebb döntést kell meghozni február 15-ig, hiszen amit akkor beírunk a jelentkezési lapra, akár az egész karrierünket befolyásolhatja. Nehéz alig 18 évesen ekkora felelősséget vállalni, mégis muszáj.


Persze, érdemes megkérdezni a szülőket, idősebb testvért, barátokat, hogy merre tovább, ki mit hallott erről, vagy arról a felsőoktatási intézményről, és a felsőoktatási törvények változása, az államilag finanszírozott helyek csökkentése, az árak emelése sem könnyíti meg a választást.
Egy kicsit talán tudunk segíteni abban, hogy merre vegye a leendő hallgató az irányt! A Zsigmond Király Főiskola egy évtizedes múltra visszatekintő felsőoktatási intézmény, mely 11 alapszakot és 6 mesterszakot is oktat.


Képzési filozófiánk, hogy gyakorlatorientált, a munkaerő-piaci elvárásoknak megfelelő, ténylegesen alkalmazható tudást adunk hallgatóinknak, amit igazol, hogy munkát kereső végzetteink 97%-a három hónapon belül elhelyezkedik.


A ZSKF képzésében olyan oktatók és tanárok vesznek részt, akik valóban ismerik a piaci folyamatokat, feladatokat, és képesek ennek továbbadására is, kihasználva a magas színvonalú eszközparkot, például a felsőoktatásban első alkalommal a ZSKF-en indított rádiós illetve filmes szakirányokon a professzionális rádió- és filmstúdiót.


Ha esetleg előreláthatólag nem elé a pontszám, vagy csak a munkához kell egy szakirányú végzettség, képzési palettánkon több OKJ tanfolyam is szerepel.
A ZSKF működési stabilitását jelzi az is, hogy negyedik éve nem emelünk tandíjat, kiszámítható, biztos alapokat és feltételeket nyújtunk!


Persze, erről meg kell győződni! Ezért érdemes ellátogatni a nyílt napjainkra, ahol azon kívül, hogy megnézzük az infrastruktúrát, találkozhatunk oktatókkal, hallgatókkal, a HÖK tagjaival, megismergethetünk a tanmenettel.

Nyílt nap időpontok:

2012. január 26., csütörtök, 18:00
2012. február 9., csütörtök, 10:00

Még több információért keressen minket a www.zskf.hu oldalon, és persze „lájk” a Facebookon!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.