Lukács
7 °C
22 °C

Pénz, dolgozz! Itt a ProfitAkadémia

2013.09.19. 16:39
Nem ismeri ki magát a pénzügyek útvesztőiben? Elöntik a banki, befektetési, biztosítási ajánlatok, és nem tudja, melyiket válassza? Tanuljon és fogja kemény munkára a pénzét.

A Portfolio Profit Akadémiát azért hoztuk létre, hogy felvértezzük Önt a szükséges pénzügyi intelligenciával és tudatossá tegyük a pénzügyekben. A pénzügyi termékek, befektetési lehetőségek ismerete különösen fontos, amióta számos kedvelt befektetési forma hozamát 6%-os egészségügyi hozzájárulás terheli. Egy nem átgondolt banki befektetés az egyéb költségek hozzáadásával nemhogy pénzt alig hoz, de még vihet is akár.

További információ és jelentkezés a Portfolio Profit Akadémiára

Mit várhatok képzéstől?
A Portfolio Profit akadémián megtanulja, hogyan dolgozhat a pénze Önért, és nem csak a banknak. Megismeri a különböző befektetési, biztosítási és hitel termékeket, képes lesz önállóan jó pénzügyi döntéseket hozni.

Ízelítő a tematikából

  • Pénzügyi tervezés, tudatos pénzügyi döntések
  • Hogyan tegyünk félre és mennyit, nyugdíjkérdés
  • Banki és biztosítói termékek
  • Kötvény, befektetési alap, részvény


A tanfolyam ára a 3 napra csupán 26,200 Ft. Megtanul mindent, ami a magyar oktatási rendszerből kimaradt, de a sikeres élethez tudni kell! A Portfolio Profit Akadémia tandíja az első jó döntés alkalmával többszörösen megtérül, így vélhetően ez a 26,200 Ft lesz élete legjobb befektetése.

További információ és jelentkezés a Portfolio Profit Akadémiára

3 hétvégi napon 10:00-16:00-ig.
2013. szeptember 28, október 5,12.


Kérdéseire kollégánk örömmel válaszol.
email: trader@portfolio.hu
Tel.: 1 428 9092