Mindenkinek jár a 100 ezer forintos pénztárgép

2013.11.29. 13:42 Módosítva: 2013.11.29. 15:11
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A világ 100 legjobb elektronikai ipari vállalata között a 13. volt tavaly az a kínai INSPUR csoport, amelynek pénztárgépét Magyarországon az LA Pénztárgép Kft. mindenkinek 100 ezer forintért kínálja. Várkonyi Gábor, a társaság kereskedelmi vezetője azt tanácsolja, mielőtt bárki pénztárgépet választ, nézzen körül alaposan a piacon, de az LA Pénztárgép Kft. ajánlata mindent visz.

Az LA Pénztárgép Kft. partnere, az INSPUR az egyik legkorábban alakult informatikai cég Kínában, árbevétele elérte az 1300 milliárd forintot. A vállalatcsoport legjelentősebb nemzetközi partnerei közé tartozik az IBM, a Microsoft, az LD, az Intel, a HP, az Ericsson és az Oracle. Az INSPUR az egyetlen olyan kínai vállalat, amely a felhő-technológián alapuló, saját márkájú termékkel rendelkezik. Ennek a kínai óriáscégnek a termékét, az Inspur 320FECR pénztárgépet kínálja mindenkinek az LA Pénztárgép Kft. 100 ezer forintért.

- Önök azt állítják, mindenkinek jár a 100 ezer forintos pénztárgép. Miért hangsúlyozzák, hogy mindenkinek?

- Állami kedvezménnyel legfeljebb 10 ezer cég juthatott volna hozzá ennyiért pénztárgéphez. Az LA Pénztárgép Kft. azonban olyan partnert talált, akinek a közreműködésével ezen az áron is le tudjuk fedni akár az egész piacot is.

- Az ár nem megy a minőség rovására?

- Kizárt. Az Inspur a világ egyik legjelentősebb pénztárgépgyártója. Nem egyszerűen óriáscég, hanem még ezen a területen jóval több tapasztalattal bír, mint némely vetélytársa. Tudatosan döntöttünk, alaposan utánanéztünk, amikor az Inspur gépeit választottuk mi is. Megbízhatóság, minőség, mindez elérhető áron, ezt kínáljuk, ez az Inspur 320FECR.

- Az elmúlt hetekben nagy port kavart, hogy több gép forgalmazási engedélyét visszavonták.

- Az LA Pénztárgép Kft-t egyetlen ügy sem érintette. Ezek nem a mi gépeink voltak, de természetesen tudunk arról, hogy sokan pórul jártak, mi nekik is tudunk segíteni a kedvező árral és a jó minőségű gépekkel..

- Mit kell tenniük azoknak, akik hozzá akarnak jutni az Inspur gépekhez?

- Az Ügyfélkapun meg kell rendelniük az LA Pénztárgép Kft-től az Inspur 320FECR gépet. Mindez az eBev felületen leadott megrendelésekre vonatkozik. Második lépésben pedig ki kell tölteni a cég weboldalán minden regisztrációs kódhoz egy adatlapot. Aki részletesebben akar tájékozódni, az keresse fel a www.lapenztargep.hu oldalt.

- Több forgalmazóban már csalódtak az ügyfelek. Miért bízzanak meg az LA Pénztárgép Kft-ben?

- Mert az LA Pénztárgép Kft.öt különböző típusú pénztárgépe rendelkezik már forgalomba hozatali engedéllyel, amivel tudomásom szerint egyedülállóak vagyunk. Mögöttünk áll a világ egyik legnagyobb pénztárgép gyártója, az egyik legnagyobb magyar bank, és persze a szerviz hálózatunk.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.