Oxygen bérlet + külföldi hétvége!

2014.06.16. 15:34 Módosítva: 2014.06.16. 16:20
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ha most vásárolsz éves bérletet az Oxygen Wellness Központokba, az ár 2 éjszakás 2 fős külföldi szálláskupont is tartalmaz. 2:1 ajánlat: fitness, wellness és gyönyörű európai városok!

Szeretnél egy egész éven át részese lenni Budapest legpezsgőbb fitness-wellness életének az Oxygen Wellness Központokban? Mondj igent és utazz Európa legszebb városaiba – a szállást bónuszként kapod a 4 csillagos Mercure és Novotel szállodák valamelyikében!

Részletek:

Újpesti és Fáy utcai központunkban 250.000 Ft értékű egyösszegű költés esetén, a naphegyi Oxygen Wellness Központbanpedig 400.000 Ft értékű egyösszegű költés esetén, a 2014. június 15 - július 30. között vásárolt éves bérlet ára tartalmaz egy 3 nap/2 éjszakás külföldi szálláskupont.̽

A kupon tartalmazza a szállás árát 2 fő részére, 3 nap /2 éjszakára (ellátás: reggeli), a városközpontban elhelyezkedő 4 csillagos Mercure és Novotel szállodák valamelyikében. A kupon az utazás árát nem tartalmazza!

Hová utazhatsz az éves bérleteddel?

Ízelítő a kínálatból: Bécs, Köln, Lisszabon, Madrid, Luxemburg, Strassbourg, München, Pozsony.

̽A szálláskupon a megadott időszakon belül, az első 10 vásárló számára elérhető. A szálláskuponok érvényességi időszaka 2014. 12. 31-ig tart, kivéve az egyik bécsi lehetőséget, amely esetében 2014. 10. 23-ig.

Információ:

www.oxygenwellness.hu

Az akció részleteivel kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál az alábbi e-mail címeken:

salesujpest@oxygenwellness.hu ,

salesfay@oxygenwellness.hu ,

sales naphegy@oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.