A kalandot keresd, ne a wifit!

2014.06.20. 13:32 Módosítva: 2014.06.23. 17:05
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Javában zajlik a focivébé, szurkolók millióit szögezve nemcsak a tévé, a számítógép mellé, alkalomfüggően a tablet és az okostelefon is felzárkózott az előszeretettel alkalmazott közvetítő eszközök közé.

Vajon mennyibe fáj az információéhség kielégítése azoknak a rajongóknak, akiknek éppen a VB egy hónapjára esik a külföldi nyaralásuk? A Telekom Travel & Surf roaming adat díjcsomagjai az EU által szabályozottnál még kedvezőbb díjakkal, biztosítják a kiszámítható, kontrollálható költségeket az internet használat során. A Travel & Surf csomagok (S, M, L) egy napra 690 Ft díjért 10 MB vagy 1490 Ft-ért 50MB, vagy egy hétre 6990 Ft díjért 250 MB adatmennyiséget biztosítanak. Az adatmennyiség felhasználása után bármelyik csomag újra aktiválható és pontosan annyit költünk, amennyit előzetesen jóváhagyunk.

A Travel & Surf

csomagok közül a Travel & Surf S csomag 2014. június 1-től a világon már közel 100 országban kedvező áron teszi lehetővé a a mobilinternetezést. A labdarúgás szerelmeseinek jó hír, hogy a Travel & Surf S csomag Brazíliában is elérhető, így az idei foci VB-n részt vevők a VB alatt is kedvező díjon tudnak netezni, élményeket megosztani.

Meglepetések nélkül: az Uniós szabályozás szerint a szolgáltatók által biztosított adatforgalmi limit védi az ügyfeleket váratlan költségektől . A Telekom a 19 580 Ft adatforgalmi limit 80%-ának elérésekor figyelmeztető sms-t küld, a limit elérésekor pedig automatikusan leáll az adatroaming szolgáltatás.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra megfelelő adatroaming díjcsomagot? Külföldi hálózatban megnyitva a böngészőt, egy szolgáltatás választó oldal nyílik meg a képernyőn, amelyen keresztül egyszerűen választhatjuk ki azt az adatcsomagot, amelyre az utazás alatt szükségünk lehet.

Tehát szinte bárhol kedvező és kontrollálható költségek mellett letölthető a Caxirola hangja a mobilokra, hogy egyszerre milliók csörgessék a VB hivatalos hangszerét a győztes gól örömére.

További információk:

http://www.telekom.hu/surf

Caxirola-hang letöltése:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bdreamapp.caxiroladroid

https://itunes.apple.com/us/app/caxirola-2014/id642100099?mt=8

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.