Legyen fájdalommentes a nyár!

2014.06.26. 16:34 Módosítva: 2014.06.26. 16:38
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Fáj a dereka, a nyaka, a válla, a térde? Ne hagyja, hogy a fájdalom elrontsa a nyarat! Válasszon az Oxygen Fájdalomcentrum fájdalomcsillapító technikái közül és élvezze gondtalanul a nyaralást! AKCIÓ!

Ha azonnali eredmény kell:

A fájdalomcsillapítók, a nem-szteroid és szteroid szerek, injekciók szinte azonnal kifejtik fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásukat, de a betegség előrehaladását, a deformitások kialakulását nem tudják megakadályozni. A gyors eredmények azonban szükség esetén indokolhatják az alkalmazást.

Ha tartós megoldásra van szükség:

A lökéshullám terápia oldja a mozgásszervi fájdalmat okozó triggereket, élénkíti a vérkeringést és az anyagcserét, és nem csak a fájdalmat csökkenti, de a valódi okot is megszüntetheti a sérült szövetek fokozatos regenerálásával. A kezelés során nagy energiájú lökéshullámot juttatunk a kijelölt helyre, amely enyhe fájdalommal járhat, de az eredmények magukért beszélnek. Már egyetlen kezelés is hatékony lehet, tartós javulás azonban 3-6 kezelés után jelentkezik.

Ha a merev ízületeken szeretne segíteni:

Ha reggel vagy fizikai terhelés után fáj a térde, valószínűleg ízületi kopás áll a háttérben. Amennyiben beindult a porckopás folyamata, a legfontosabb, hogy óvjuk a maradék állományt és csillapítsuk a fájdalmat. Ennek egyik legbiztosabb módja, ha hiarulonsavas szert juttatnak az ízületi résbe, amely „megolajozza” az ízületet és tompítja a felszínét ért lökéseket. Az injekciók kúra hatása fokozatosan adódik össze, így akár 6-8 nyolc hónapig rendkívüli mértékben megjavíthatja az ízület terhelhetőségét.

Ha alternatív módszert keres:

A tape kezelés arra a felismerésre épül, hogy a fájdalom sokszor az izmokat és az ízületeket körülvevő szövetek működési zavaraiból fakad. A technika egy speciális elasztikus szalagok felhelyezését jelenti, amelyek normalizálják az izomműködést, csökkentik az ödémákat, és támogatják az inakat, szalagokat, beindítják az öngyógyító folyamatokat és hatékonyan csökkentik a fájdalmat.

MOST AKCIÓ!

Az ortopédiai vizit mellé most ingyen jár az első tape vagy lökéshullám kezelés az Oxygen Fájdalomcentrumban!

Az akció érvényessége: 2014. július 1.- augusztus 31.

Információ és bejelentkezés: www.oxygenfajdalomcentrum.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.