Hedvig
9 °C
24 °C

A fittség és az egészség mindenkinek jár!

2014.11.25. 10:08 Módosítva: 2014-11-25 15:58:57

Régen leáldozott már annak az elképzelésnek, miszerint az egészséges, sportos életmód csakis lemondásról és kínlódásról szól. Az Oxygen Wellness Központokban minden elérhető, ami kellemessé, hatékonnyá teheti a magunkra fordított időt és munkát. A három központ mindegyike hatalmas és modern gépparkkal, profi személyi edzőkkel, hangulatos csoportos órákkal, színvonalas gasztrokínálattal, szépségszalonnal rendelkezik. Naphegyen és Újpesten továbbá minden igényt kielégítő, medencével, szaunaparkkal felszerelt wellness-részleg és modern orvosi központ is várja a vendégeket.

Aki tehát nem csak keményen szeretne edzeni, de kikapcsolódni, relaxálni, szépülni és gyógyulni is vágyik, három olyan exkluzív központot is talál Budapesten, ahol mindezt egy helyen megteheti.

Ajándék az elkötelezetteknek

A naphegyi és a Fáy utcai Oxygen Wellness Központ most különleges ajándékkal is kedveskedik a vendégeinek. Aki decemberben éves bérletet vásárol valamelyik központba, egy-egy kétszemélyes, kétéjszakás, félpanziós wellness-hétvégével is gazdagabb lehet. ̽

Így nem csak az egészség, fittség és szépség egy évre szóló lehetőségéhez juthat hozzá, de egy voucher-t is kap a kellemes kikapcsolódáshoz, a tartalmas időtöltéshez, a szépüléshez és a gasztronómiai kalandokhoz. A nagyszerű lehetőséget a hévízi NaturMed Hotel Carbona**** superior  biztosítja.

̽ Az ajánlat 2014 dec. 1. és dec. 31. közt az első 10 vásárlóra érvényes, kizárólag egyösszegű fizetés esetén és kizárólag magánszemély részére, amennyiben a vendég 2013. dec. 1. óta nem rendelkezik érvényes éves Oxygen bérlettel.

További információért látogasson el honlapunkra vagy érdeklődjön munkatársainknál:

salesnaphegy@oxygenwellness.hu
salesfay@oxygenwellnes.hu