A NESCAFÉ-val szeretik a reggelt

2015.07.17. 14:30 Módosítva: 2015.07.20. 10:13
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Tóth Veráék a kommentelőkkel írták az új slágert

Különleges dalt készít a Punnany Massif Wolfie-ja a Random Tripből ismert Delov Jávor és az első Megasztár győztese, Tóth Vera. Negyedik szerzőtársuk ugyanis a NESCAFÉ közösségi felületeinek kommentelői lesznek, a téma pedig: „Szeretem a reggelt!”

Bár időnként jó dolog délig aludni, a reggelek többnyire részei a hétköznapjainknak. A nap első ébren töltött szakasza meghatározó egész napunkra nézve, gondoljunk csak a „bal lábbal kelt fel kifejezésre”. Hogy az ilyesmit elkerüljük, ezért is fontos, hogy tartalmas és jó napot indító reggellel kezdődjön egy új nap. Így gondolja ezt a világ vezető kávégyártója, a NESCAFÉ is, amely izgalmas közösségi játékra hívta a kávé barátait. A márka magyar Facebook-csoportja, és a Szeretem a reggelt microsite közönsége segítségével összegyűjtötte, hogy miért is szeretjük a reggelt.

„Szeretem a reggelt, mert végre a szemedbe nézhetek!” – hangzik egy szerelmes üzenet, „Szeretem a reggelt, mert egy új lehetőséget rejt”, „Szeretem a reggelt, mert ajtót nyit egy új kalandra” – sugárzik az optimizmus két másikból. „Szeretem a reggelt, mert újra hallom a gyerekem hangját!” – vallja egy szerető édesanya. A reggelhez szóló vallomások a NESCAFÉ és néhány fiatal popzenésznek köszönhetően kitörtek a közösségi médiából és egy slágergyanús dalban találkoznak egymással. A Punnany Massif Wolfie-ja a Random Tripből ismert Delov Jávor és az első Megasztár győztese, Tóth Vera „Szeretem a reggelt” című dala már készül. A közös munkában Wolfie feladata, hogy a több száz reggelhez szóló vallomásból kiválassza és strófákba rendezze azokat, amelyek dalszöveggé válhatnak, a zenét pedig Delov Jávorral közösen írják.

„Bár én magam tartalmasan szeretem tölteni a reggeljeimet, személyes kedvencem facebook-gondolatok közül így hangzik: Szeretem a reggelt, mert eladtam a vekkert” – meséli Wolfie.

A NESCAFÉ nem először inspirálja a könnyűzene világát, hiszen az Open Up című világslágert Laurie Anderson előadásában is a reggelik nélkülözhetetlen kávéja ihlette. A magyar zenészek így komoly kihívás előtt állnak.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.