QLED TV, a modern ember választása

2017.04.10. 13:16 Módosítva: 2017.04.11. 17:58
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Samsung új, Quantum dot technológiára épülő QLED TV-je szín- és részletgazdag, valamint a körülményektől függetlenül kimagasló képminőséget nyújt, miközben keretmentes kialakításával és teljes fémborításával otthonunknak is kifinomult eleganciát kölcsönöz. Környezettudatos csúcstechnológia, kompromisszumok nélkül.

A tévénézés új dimenziója

A Quantum dot technológia által biztosított tökéletesen tiszta, fehér fény a piacon elérhető legszélesebb színspektrum megjelenítésére képes. Ez a hagyományos technológiáknál akár háromszor intenzívebb fényerővel párosul, és 100 százalékos színtérfogat-lefedettséget biztosít. A QLED TV maximális fényerő mellett is képes megőrizni a színhűséget, így a kép valósághű színei akkor sem fakulnak ki, ha növeljük a fényerőt. A Samsung új csúcskészüléke minimalizálja a tévénézést gyakran megzavaró képernyő-visszatükröződést, és azt is lehetővé teszi, hogy minden látószögből torzításmentesen élvezhessük a tartalmakat. A maximálisan valósághű színek, az egységes és részletgazdag képminőség, valamint az intenzív fényerő nyújtotta megnövelt kontraszt a tévénézés új dimenzióját nyitja meg.

A tartós kapcsolat receptje

A QLED TV-ket tartós és gyakori igénybevételre tervezték, így még a legváltozatosabb körülmények között is megállják a helyüket. Éppen ezért a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazták a készülék megalkotásakor: az új, szervetlen quantum dot technológiának köszönhetően a QLED televízió színmegjelenítése és maximális fényereje is időtálló, így tartós igénybevétel esetén sem szenved színtorzulást, valamint teljes mértékben mentes a szellemképesedés és beégés veszélyétől. Szemben más technológiákkal - a Samsung QLED TV hosszútávon is kristálytiszta, egységes és magas szintű képminőséget nyújt.

A modern belső terek stílusos kiegészítője

Csalódottságra adhat okot, ha tévévásárlás után az új televízió nem pont ugyanazt a látványt nyújtja otthonunkban, mint a boltban, ahol először megpillantottuk. Ennek egyik legfőbb oka, hogy vásárláskor nem szembesülünk azzal, hogy a kiszemelt tévéhez kábelek is tartoznak, amelyeket otthon nehéz elrejteni. A QLED TV stílusos újítást kínál erre a problémára: a Samsung vadonatúj Észrevétlen Csatlakozás megoldása egyetlen, szinte észrevehetetlen, akár 15 méter hosszú optikai kábelben egyesíti a One Connect Box dobozához csatlakozó külső tartozékok vezetékeit, így már semmi sem ronthatja el a tökéletes összképet. A QLED TV-hez kapható tökéletesen illeszkedő falikonzol pedig lehetővé teszi, hogy a készülék belesimuljon a környezetébe, akár egy festmény. Otthonuk harmóniájának megőrzéséhez a One Remote Control is hozzájárul, mely távirányítóval a tévénkhez csatlakoztatott összes eszközt irányíthatjuk. Az innovatív megoldás nemcsak kényelmesebbé teszi mindennapjainkat, de megszünteti a rendetlenséget okozó távirányító halmokat is. Emellett, a QLED TV teljes fémborítása és keretnélküli, ívelt kialakítása művészeti galériákat idéző eleganciát kölcsönöz a belső térnek.

A környezettudatos választás

A Samsung a QLED TV-k gyártása során nem használ olyan környezetszennyező anyagokat, mint a kadmium, így akkor sem kell kompromisszumokat kötnünk a környezettudatosság szempontjából, ha csúcstechnológiára és eleganciára vágyunk otthonunkban.

További információért kattintson: http://www.samsung.com/hu/tvs/qled/overview

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.