8 érv a Samsung Galaxy S8 mellett

2017.04.27. 13:43 Módosítva: 2017.04.28. 18:18
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Elavult vagy csak unod a régi telefonodat? Újdonságra vágysz, valami formabontóra, ami más, mint bármely eddigi készüléked? Íme 8 érv, miért érdemes a Samsung Galaxy S8 szériára váltanod.
Galaxy S8 ejfekete

1. Láss többet! Sokkal többet

A Samsung Galaxy S8 az első olyan okostelefon a piacon, amely kijelzője az előlap 80 százalékát elfoglalja, így a munkavégzés, a játék, de akár a filmnézés során is tökéletes, magával ragadó vizuális élményben lesz részed.

2. Végtelen kifinomultság

Semmi sallang, nincsenek felesleges gombok: a Samsung kitört a mobiltelefonok megszokott korlátai közül, és egy keretek és éles sarkak nélküli, szinte végtelennek tűnő felületet alkotott. Figyelemre méltó kijelzőmérete ellenére a Galaxy S8 rendkívül könnyű és kompakt, kialakításának minden apró részlete eleganciát sugároz és az egykezes használatot segíti.

Galaxy S8 levendula

3. Számítógép a tenyeredben

Neked is útközben jutnak eszedbe a legnagyszerűbb ötletek? Akkor a Samsung Galaxy S8-at egyenesen imádni fogod: bárhol is legyél, a Samsung DeX dokkoló segítségével egyetlen mozdulattal számítógéppé alakíthatod telefonodat és már kezdődhet is az alkotás.

4. Három az egyben

Képzelj el egy mindössze 155 grammos csúcskészüléket, amelyben a számítógép mellett elfér egy profi fényképezőgép is! A Galaxy S8 továbbfejlesztett 8 megapixeles előlapi kamerája és 12 megapixeles hátlapi kamerája még a rossz fényviszonyok és nagy zoomigény mellett is tökéletesen fotókat készít.

Galaxy S8 jeges szürke

5. Legyen saját személyi asszisztensed!

A Galaxy S8-cal mutatkozott be a Bixby, a Samsung új virtuális asszisztense, amellyel még többet hozhatsz ki a telefonodból. Az új Bixby gomb megnyomásával már hangvezérléssel is navigálhatsz az alkalmazások között, a Bixby képfelismerő rendszerének köszönhetően pedig a vásárlás és a képkeresés is egyszerűsödik, sőt információt kaphatsz a környékeden található érdekes helyekről is.

6. Őrzi a titkaidat

A Galaxy S8 számos biometrikus azonosítási lehetőséget kínál: személyes adataidat és dokumentumaidat ujjlenyomat-olvasóval, íriszszkennerrel és arcfelismeréssel egyaránt védheted.

7. Remote Control

Manapság egyre több okos háztartási eszköz kerül forgalomba és csatlakozik az egyre összetettebb IoT hálózathoz. A Galaxy S8-ra telepített Samsung Connect alkalmazás egyszerűsíti ezek felügyeletét, így bárhonnan, bármikor irányíthatod készülékeidet csupán a mobiltelefonod segítségével.

8. A Galaxy S8 ö koszisztéma

A Samsung Galaxy S8-cal sosem fogsz unatkozni. A készülékhez fejlesztett új Gear VR egy kényelmes, fél kézzel is irányítható kontrollerrel érkezik, segítségével minden eddiginél könnyebben és valósághűbben mozoghatsz a virtuális térben. A Samsung Gear 360 kamerával pedig akár saját virtuális valóság tartalmakat is gyárthatsz, sőt élőben közvetítheted élményeidet a barátaidnak és a családtagjaidnak, bárhol is legyél a világban.

További információ: www.samsung.com

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.