Az év sportitala: Absolute Live

2017.12.12. 17:51
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az R-Water italgyártó cég majdnem 25 év tapasztalatával fejlesztette ki a díjnyertes sportitalt, az Absolute Live-ot, amely egy innovatív, minőségi és egyedülálló termék a piacon.

Rengetegszer hallani, hogy ahhoz, hogy igazán egészséges maradj, elkerülhetetlen a napi két-három liter folyadék elfogyasztása. Egy idő után azonban könnyen rá lehet unni a víz semleges ízére, és az ízlelőbimbók elkezdenek sóvárogni valami finom, ámde sok esetben ártalmas üdítő után, melyek cseppet sem egészségesek. Ezzel szemben az Absolute Live sportitalok tökéletesen beleillenek egy egészséges életmódba, hisz: finomak, cukormentesek, színezék nélkül készülnek, vitamindúsak és sok-sok ízben kaphatóak.

Az R-Water 1993 óta foglalkozik üdítőital, palackozott víz és ásványvíz gyártásával. Az ez alatt megszerezett tapasztalattal, 2008 óta készítenek funkcionális italokat is, s megalkották az első olyan terméket a piacon, amely BCAA-t, arginint és ornitint tartalmaz, amely így kiváló sportoláshoz, vagy egyszerűen csak egy egészséges életmód kialakításához. Az alapkoncepción nem változtattak, azonban rengeteg újítás került már a termékekbe, hogy még magasabb kvalitású funkcionális italt tudjanak kínálni. Sikert sikerre halmoznak, az Absolute Live sportital elnyerte 2017. november 28-án, a Fitbalance díjátadó gálán az év sportitala címet, valamint a cég időnként tanulmányokban jelenik meg, és folyamatosan szóba kerül különböző meetingeket, brainstormingokon, mint jó példa. Jelenlegi gyártóhelyüket kinőtték, így hamarosan új helyen történik majd a termékek gyártása, amely a minőségbiztosításban és az infrastruktúrában is változást hoz. A tervek szerint 2018 nyarára elkészül az új csarnok, s attól kezdve még magasabb szinten folyik majd a gyártás. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy a lehető legmagasabb minőséget tudják vásárlóiknak biztosítani, hiszen – mint azt a szlogenjük is mondja – életcéljuk az egészség.

www.absolute-live.hu

Instagram: @absolute_live_hungary

Facebook: @absolutelive

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.