Előd
7 °C
16 °C

Aparthotel**** Sárvár

2004.05.06. 16:13
A sárvári Arborétum Panzió Bt. ingatlanfejlesztése alapján 2004. decemberében kerül átadásra a 75 apartmanból álló komplexum.
Az Aparthotel Sárvár fejlesztői a fürdő szolgáltatásaira és a város lehetőségeire építve alakították ki a mai kor igényeinek megfelelő apartmanházat. Az apartmanok, valamint az épület kivitelezése exkluzív, megfelel a négycsillagos szálloda minőségi és szolgáltatási követelményeinek. Az épületben az apartmanokon kívül recepció, légkondicionált- étterem és konferenciaterem, kültéri úszómedence, fitness szoba, szauna, hidegvizes merülőmedence, pezsgőfürdő gondoskodik a vendégek kényelméről. Minden apartmanhoz saját gépkocsi beálló tartozik a hotel zárt udvarán. A tulajdonosok eldönthetik, hogy az apartmanjukat maguk kívánják használni, hasznosítani, vagy a beruházó üzemeltetési szerződés alapján értékesíti a szálláshelyeket. Ezáltal a leendő tulajdonos egy nívós ingatlan tulajdonjogának megszerzése mellett, egy kitűnő befektetést is magáénak tudhat.

A fürdőváros dinamikus fejlődésnek garanciája a sárvári gyógyfürdő 2002. decemberében elkészült fejlesztése, amely alapján Sárvár város 5 hektáron elterülő nemzetközi színvonalú gyógy- és wellness fürdője 3.600 m2 vízfelülettel várja a fürdővendégeket. A fürdő termálvize kiválóan alkalmas műtét utáni rehabilitációs kezelésre, izomlazító fürdetésre, gyulladásos folyamatú mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére. Az ENSZ egészségügyi világszervezete a kiemelt gyógyvizek közé sorolta. A közelmúltban minden elemében megújult fürdőkomplexum szolgáltatásai nemcsak a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeknek, de a családoknak is kedvelt tartózkodási helye. A kellemes és élményteli szabadidő-eltöltés lehetőségét biztosítják egész évben a gyógyvizes medencéken túl a bébi medence, a fitnesz és wellness központ, a szauna világ, a szépségszalon és a vendéglátó egységek. Tavasztól - őszig a strandolók paradicsoma a több funkciós, csúszdás nagymendencét, hullámmedencét, gyermek-kalandmedencét, bébi-pancsolót, napozókertet, játszóteret, sportpályákat tömörítő szabadtéri létesítmények. Az egészséges életmód társadalmi felértékelődése azt eredményezi, hogy folyamatosan növekszik a kereslet a gyógy- és termálturizmus iránt. Az érdeklődést fokozza, hogy az európai uniós csatlakozással megnyílik az európai biztosítottak piaca is.

Ide vonzhatja a lakásvásárlókat az is, hogy a termálvízhez kapcsolódó programok mellett a nyugodt csendes településen szabadidős lehetőségek tárháza áll az apartmantulajdonosok rendelkezésére. A Rába parton az ikervári turbináktól a nicki gátig rengeteg jó horgászhely található. Természettudósok által megállapított tény, hogy Sótony-Nyőgéri dombok alatt találkozót ad egymásnak Észak- és Dél-Európa flórája. Több gyalogtúra útvonal kínálkozik a környéken. A közeli településeken több kastély, templom várja a látogatókat. A szelestei arborétum, a Szajki-parkerdő is kellemes kikapcsolódást ígér.

További információk megtalálhatók a www.aparthotel.hu weboldalon.