Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Lendületben Béres Alexandrával!

2005.12.06. 10:18
Megjelent Béres Alexandra Lendületben című DVD-je, mely segítségével garantáltan formában tarthatjuk magunkat. Béres Alexandra egy új módszert dolgozott ki, a "2 az 1"-bent, mely mindvégig a zsírégető tartományban tart minket, hiszen egyszerre két dologra kell koncentrálnunk: a súlyzók útjára, és a megdolgoztatandó izomcsoportra.

Manapság a rohanó életmódunk miatt a rendszeres sportolásra kevés időnk van, ám ha egészségesek akarunk maradni, elengedhetetlen a mozgás. Ha nincs időnk elmenni a fitnessterembe, akkor a legegyszerűbb, leggyorsabb ám annál hatásosabb, ha otthon tornázunk egy jól kidolgozott edzésprogramra. Rengeteg aerobick és különféle torna DVD-k közül válogathatunk, azonban a leghatásosabb, ha olyan programot találunk, amely minden izomcsoportot megmozgat.

Béres Alexandra most olyan edzéstervet dolgozott ki, amely nem engedi ingadozni a pulzusunkat, így végig az úgynevezett "zsírégető tartományban" maradunk. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a súlyzót le sem tesszük egészen a hasizomgyakorlatig. Így egyszerre két dologra kell figyelnünk. A súlyzó útjára és a megdolgoztatandó izomcsoportra. Ez a "2 az 1"-ben módszer segít abban, hogy ne kalandozzunk el, hanem végig koncentráljunk, és a várt eredményt elérjük. A DVD-t Alexandra a festői szépségű Milstattersee-nél forgatta, nem pedig egy szürke tornateremben, amely szintén segíthet abban, hogy ne erőlködve, hanem jókedvűen folytassunk az edzést.

A mozgással még inkább elérhetjük a kívánt hatást, ha megfogadjuk Alexandra életmód tanácsait. Ahhoz, hogy egészségesek legyünk, nemcsak a rendszeres mozgásra, de a helyes táplálkozásra, a megfelelő diétára is gondot kell fordítanunk, itt erre is kapunk néhány jó ötletet. A DVD extrái között szerepel még az extra hasizom- és a cardio ugrókötél gyakorlat az igazán megszállottaknak, a képgalériában pedig beleshetünk a forgatás pillanataiba.

A Warner Home Video a novemberben 8-án megjelent Lendületben című DVD-je mellett Béres Alexandra egyéb DVD-it is kiadta. A Pörgesd fel! igazán tempós, pörgős tornát ígér, az Új kihívás zsírégető, etalon edzéstervet nyújt 47 percben. A Nyerj időt! két izomcsoportot mozgat egyszerre, így fele annyi idő alatt ugyanazt a hatást érjük el, a Jordániában forgatott 200 %-on pedig nemcsak Alexandra, de húga is lelkesít minket. A legutóbb megjelent Lendületben című DVD most valami teljesen újat nyújt, hiszen folyamatos terhelés mellett két izomcsoportot mozgat, így dupla olyan hatékony. Érdemes kipróbálni!

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.