Nándor
7 °C
23 °C

Lendületben Béres Alexandrával!

2005.12.06. 10:18
Megjelent Béres Alexandra Lendületben című DVD-je, mely segítségével garantáltan formában tarthatjuk magunkat. Béres Alexandra egy új módszert dolgozott ki, a "2 az 1"-bent, mely mindvégig a zsírégető tartományban tart minket, hiszen egyszerre két dologra kell koncentrálnunk: a súlyzók útjára, és a megdolgoztatandó izomcsoportra.

Manapság a rohanó életmódunk miatt a rendszeres sportolásra kevés időnk van, ám ha egészségesek akarunk maradni, elengedhetetlen a mozgás. Ha nincs időnk elmenni a fitnessterembe, akkor a legegyszerűbb, leggyorsabb ám annál hatásosabb, ha otthon tornázunk egy jól kidolgozott edzésprogramra. Rengeteg aerobick és különféle torna DVD-k közül válogathatunk, azonban a leghatásosabb, ha olyan programot találunk, amely minden izomcsoportot megmozgat.

Béres Alexandra most olyan edzéstervet dolgozott ki, amely nem engedi ingadozni a pulzusunkat, így végig az úgynevezett "zsírégető tartományban" maradunk. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a súlyzót le sem tesszük egészen a hasizomgyakorlatig. Így egyszerre két dologra kell figyelnünk. A súlyzó útjára és a megdolgoztatandó izomcsoportra. Ez a "2 az 1"-ben módszer segít abban, hogy ne kalandozzunk el, hanem végig koncentráljunk, és a várt eredményt elérjük. A DVD-t Alexandra a festői szépségű Milstattersee-nél forgatta, nem pedig egy szürke tornateremben, amely szintén segíthet abban, hogy ne erőlködve, hanem jókedvűen folytassunk az edzést.

A mozgással még inkább elérhetjük a kívánt hatást, ha megfogadjuk Alexandra életmód tanácsait. Ahhoz, hogy egészségesek legyünk, nemcsak a rendszeres mozgásra, de a helyes táplálkozásra, a megfelelő diétára is gondot kell fordítanunk, itt erre is kapunk néhány jó ötletet. A DVD extrái között szerepel még az extra hasizom- és a cardio ugrókötél gyakorlat az igazán megszállottaknak, a képgalériában pedig beleshetünk a forgatás pillanataiba.

A Warner Home Video a novemberben 8-án megjelent Lendületben című DVD-je mellett Béres Alexandra egyéb DVD-it is kiadta. A Pörgesd fel! igazán tempós, pörgős tornát ígér, az Új kihívás zsírégető, etalon edzéstervet nyújt 47 percben. A Nyerj időt! két izomcsoportot mozgat egyszerre, így fele annyi idő alatt ugyanazt a hatást érjük el, a Jordániában forgatott 200 %-on pedig nemcsak Alexandra, de húga is lelkesít minket. A legutóbb megjelent Lendületben című DVD most valami teljesen újat nyújt, hiszen folyamatos terhelés mellett két izomcsoportot mozgat, így dupla olyan hatékony. Érdemes kipróbálni!