Cecília
3 °C
12 °C

Már tankönyveit is megrendelheti az Interneten!

2005.04.12. 09:00

Hosszú tankönyv-listával a kezében szaladgál ebédidőben, iskola vagy munka után, esetleg szombat délelőtt? Ne járja napokig-hetekig a város könyvesboltjait feleslegesen!

A Bookline online könyváruház idén a hazai tankönyvpiac teljes kínálatával bővítette választékát. Jelenleg az alábbi tankönyv-segédkönyv kategóriákból válogathat: óvodai, 4 és 8 osztályos középiskolai, továbbtanulási, szakmai és nemzetiségi, valamint módszertani, gyógypedagógiai, főiskolai, egyetemi és kéttannyelvű. A teljes könyvkínálat megtekinthető itt: >>>

Mivel a megvásárolható tankönyvek, segédkönyvek és egyéb tanulást segítő kiadványok, adathordozók adatait folyamatosan töltik fel a virtuális raktárkészletbe, érdemes a kínálatot hétről-hétre figyelemmel kísérni. Az ország legnagyobb tankönyvválasztékával rendelkező online könyváruházban ráadásul nemcsak szerző és könyvcím, de a tankönyvrendelésnél használt raktári szám alapján is rá lehet keresni az adott kiadványra.

A Bookline-on a tankönyvekhez eredeti áron juthat hozzá. A szállítás díja (rendelési összeghatártól függetlenül): Budapesten ingyenes, vidékre egységesen 399 Ft.

Böngésszen kedvére a virtuális könyvesboltban, majd válogassa össze hiányzó tankönyveit és adja fel megrendelését!

Könyv, semmi más! - Bookline