Jolán
-1 °C
7 °C

Bravia - A karcsú formák kedvelőinek

2005.11.16. 10:32

A fejlődés irányvonala már szemmel is látható

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a hagyományos, katódsugárcsöves tévék kora leáldozóban van: enyhe vibrálásukkal hosszú távon lefárasztják a szemet, mélységükkel feleslegesen sok helyet foglalnak, relatíve alacsony felbontású képükkel pedig nem igazán képesek a HD (High Definition - nagyfelbontású) sugárzási rendszer által támasztott magas minőségi követelményeknek megfelelni. Azon túl, hogy a HD bevezetése hazánkban is küszöbön áll, még rengeteg okot lehet arra találni, hogy miért érdemes síkképernyős LCD tévékre, azokon belül is a Sony Bravia sorozatára váltani.

Sony Bravia

Még természetesebb színek

A nagyfelbontású képfeldolgozó processzorok akár a természet teljes színpalettáját képesek a nappaliba varázsolni, jelenjenek azok meg akár Thomas Magnum hawaii mintás ingjein vagy egy ínyenceknek szóló főzőműsor ételösszetevőin.

Nagyobb felbontás

A hagyományos LCD-televízióknál jóval részletesebb felbontás garantálja, hogy a gyorsan mozgó részletek is tűélesen, szellemkép-mentesen jelenhessenek meg, a HD technológiával való kompatibilitásának köszönhetően pedig akár DVD-minőségben, 5.1-es hang mellett tévézhetünk ha a tévéadók elkezdik a HD sugárzást.

A Bravia televíziók itthon négy változatban kerülnek forgalomba: az S-sorozat PC-bemenettel és 26''-tól felfelé HD-kompatibilitással, a V-sorozat a HDTV-n túl még beépített Virtual Dolby Surround Pro Logic II térhangzással, a W-sorozat televíziói 2.1 csatornás, 100 wattos erősítővel és mélynyomóval vannak egybeépítve, a projektoros 3LCD-technológiát használó E-sorozat pedig 1280 x 720-as felbontással és rejtett hangsugárzójával gondoskodik a tökéletes házimozizás élményéről!