Vendel
5 °C
20 °C

Egyre kedveltebb az online foglalás

2005.05.11. 10:10
Az online szállodai foglalások és ajánlatkérések száma 2005 áprilisában átlépte a havi 800 darabot, melynek köszönhetően a Confhotel.hu oldalain keresztül az elmúlt hónapban megközelítőleg 2200 ember számára kerestek szállodai szobát, rendezvényhelyszínt. A felhasználói igényeket figyelembe véve a Confhotel.hu-n egyre több új melléklet indult az idei évben. Március elsejétől a turizmus legfrissebb hírei is megtalálhatóak az oldalon.
A statisztikák alapján - a tavalyi évhez hasonlóan - 2005-ben is a legkedveltebb célpontok a wellness szállodák. A Confhotel.hu wellness mellékletében a látogatók harmincnyolc magyarországi szálloda ajánlatai között böngészhetnek. A hotelek mindegyike megfelel az alábbi követelményeknek: minimum három csillagos besorolás, belső medence, szauna és/vagy gőzfürdő, jacuzzi, szépségápolási lehetőségek, masszázs, vegetáriánus konyha.

Magyarországon 1998 óta működik - svájci és francia mintára - az üdülési csekk-rendszer. Ez olyan szociális juttatás, amit a munkaadó évente a mindenkori egyhavi minimálbér erejéig adómentesen nyújthat a munkavállalónak. A Confhotel.hu-n található szállodák és panziók 80% elfogadóhely, ezért az idei évben egy új melléklet indult, melyen kizárólag e helyszínek ajánlatai találhatóak meg.

A magyarországi golfozás elterjedését jelzik az egymás után megnyiló pályák. Az idei évben több szálloda is döntött ilyen típusú beruházásról. A Magyar Turizmus Rt. legújabb országimázst erősítő kampányában is nagy hangsúlyt helyez a magyarországi golfturizmusra. Bővebb információkat és a szabályok iránt érdeklődőknek ajánljuk a Golfhotel című kiadványunkat.

Legújabb Confhotel mellékletek:
Golf | Turizmus hírek | Wellness | Üdülési csekk | Esküvők,nászutak |