Cecília
4 °C
12 °C

Több mint 2000 ajánlatkérés havonta

2006.07.20. 16:18
Új néven, megújult szolgáltatásokkal jelentkezik a belföldi szállásfoglalási portálok egyik legnagyobb szolgáltatója. A Confhotel.hu, mely az utazási oldalak fejlettségének mérésére használatos mutatók alapján (látogatottság, ajánlatkérések, foglalások) a legnagyobb szereplők egyikévé vált az elmúlt években, most nevet váltott, s a jövőben a C-Travel.hu címen érhető el.

Rendezvények a netről

Adatbázisukban jelenleg több mint 230 darab szálloda, rendezvényhelyszín, panzió található. A Confhotel-Net Kft. által üzemeltetett oldal népszerűségét az első években a rendezvényszervezői partnerkör adta. A vállalkozások munkatársai manapság is előszeretettel használják céges rendezvényeik helyszínválasztásához. Az elmúlt fél évben például 490 db, tíz főnél nagyobb létszámú lekérés érkezett a portálon keresztül közvetlenül a szállodákhoz, ami megközelítőleg 38.000 szállásfoglalást jelentett.

Bővülő tartalmak

A rendszeres megjelenéseknek, az egyre bővülő tartalomnak és a szolgáltatások fejlődésének köszönhetően nagyszámú egyéni érdeklődő keresi fel nap mint nap a C-Travel.hu -t. A látogatottság további növelése érdekében a cég munkatársai a szolgáltatóktól érkező akciókat, ajánlatokat azonnal megjeleníti a portálon, ennek eredményeként az oldalon havonta 1500-2000 ajánlatkérés fut át a szerződött helyszínekhez az online rendszeren keresztül.
Az egyéni látogatók kedvéért az utazási oldalon megjelentek a népszerű külföldi ajánlatok is. A tartalom bővítéséhez olyan utazási irodákkal szerződött a Confhotel-Net, mint az Alpine Tours vagy a Center Travel, így most már portugál, olasz, máltai, horvát vagy éppen szardíniai szállásajánlatok is megtalálhatók a site-on, de további utazási irodai ajánlatok feltüntetésével is bővíteni kívánják az oldal a tartalmi kínálatát.

Fontos a jelenlét

A portál látogatottságának ugrásszerű növekedését idézte elő a 2003-ban az Index.hu-val kötött szerződésük, mellyel gyakorlatilag Magyarország egyik legnagyobb internetes portálja utazási oldalát hozták létre. A partneri szerződések sorát bővítette a Ringier Kiadóval kötött megállapodásuk, melynek keretében a Blikk.hu utazási mellékletét üzemeltette a Confhotel-Net Kft. Ezt követte a Startlap és az RTL Klub oldalain indított folyamatos kampányuk. A tavalyi évben pedig újabb lépéseket tettek a legnagyobb belföldi szállásfoglalási oldal létrejöttéért. Ennek eredményeként a HVG.hu kizárólagos belföldi oldalának elkészítésére kapott felkérést a Confhotel-Net Kft. Befektetett munkájuk nyomán - konkurenseiket megelőzve - ma már átlagosan 30.000 oldalletöltést (PI) produkálnak, s nem ritka az olyan nap sem, amikor ez a mutató eléri 40-50.000-es számot. (x)