Cecília
3 °C
12 °C

EUROPLUS Belföld, ha kell egy kis plusz

2005.06.27. 10:37
A magyar közúti szállítási piac egyre növekvő kihívásaira válaszolva, a DHL egy valódi újítással lepte meg versenytársait és ügyfeleit. Június közepén elindította a DHL EUROPLUS Belföld szolgáltatását, amely egyedülállóan széles kínálatával és minden korábbinál kedvezőbb áraival új, járatlan utat képvisel a hazai szállítmányozásban.
De mit is takar pontosan az EUROPLUS Belföld elnevezés?
A DHL ügyfelei már Magyarországon is élvezhetik a nemzetközi légi szállításnál megszokott biztonságot és minőséget, így a feladott küldemények közúti szállítással is célba érhetnek már a következő munkanapon, akár déli 12 vagy reggel 10 óráig. DHL Europlus Belföld szolgáltatásunkat olyan ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítottuk ki, akik számára az a legfontosabb, hogy küldeményük gyorsan és gazdaságosan érjen célba - nyilatkozta Joe Böröcz, a DHL kereskedelmi és értékesítési igazgatója - reményeink szerint ezzel a termékcsomaggal új szintre emeljük a háztól-házig történő szállítást Magyarországon - tette hozzá. A küldemény lehet kisebb csomag vagy akár egy raklap is, de súly- és méretkorlátozás természetesen a DHL-nél is van. Egy küldemény maximális hossza 1,2 méter, szélessége 1 méter, magassága 1,7 méter lehet. A felső súlyhatár általában 1 tonna raklaponként, bár ettől előzetes megállapodás alapján el lehet térni. Sürgős, illetve nagyobb szállítmányok esetében a DHL lehetőséget biztosít ún. direkt fuvarok igénybevételére is. Ebben az esetben az áru még a feladás napján kiszállításra kerül.

Elemzések szerint a DHL EUROPLUS Belföld a leggyorsabb és egyben a legkedvezőbb árú szolgáltatás lesz a piacon. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a DHL telefonos ügyfélszolgálatának segítségével percre pontosan követhető a küldemény útja a feladástól a kiszállításig.

Az EUROPLUS Belföld tökéletesen kiegészíti a DHL már létező szolgáltatásait, és számos, a magyar piacon újdonságnak számító opciót is tartalmaz. Ezek közül külön említést érdemel az ún. polc szerviz, amely főleg a nagyobb hipermarketek számára jelent előnyt. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az ügyfél árui elsőbbséget élvezve, felesleges várakozás nélkül kerülhessenek közvetlenül az áruház polcaira, raktárába.

A DHL EUROPLUS Belföld gyors, rugalmas, megbízható és gazdaságos, így minden szempontból megfelel egy modern vállalat szállítási igényeinek. A folyamatos érdeklődés és a piac szereplőinek reakciói mind alátámasztják, hogy a DHL új szolgáltatása a várakozásokat felülmúlva még több sikert szállít majd ügyfeleinek.