Jolán
-1 °C
7 °C

Dolgoztassa ki papírképeit a világ bármely pontjáról!

2005.05.27. 09:24
A Photo hall a múlt heti, nagy érdeklődéssel kísért akcióját május 27-én megismétli. Ezen a napon a Photo hall honlapjának DigiPrint szolgáltatását minden regisztrált felhasználó ismét ingyenesen próbálhatja ki. A weboldalra feltöltött, maximum 30 digitális felvétel kidolgozását papírképre a Photo hall díjmentesen vállalja. Érdemes megtanulni ennek a könnyen és egyszerűen kezelhető rendszernek a használatát, hiszen - bár ma még kevesen gondolnak rá - az online DigiPrint a nyaralás során is kiváló szolgáltatásnak bizonyulhat. A világ bármely pontján elegendő egy nyilvános internet-hozzáférés ahhoz, hogy mire hazaérkezünk, az utazás során készített képeinket már kézbe is vehessük.

Tartalék memóriakártya, pótakkumulátor, töltő, adapter a konnektorhoz - ismerősek ezek a fogalmak? Hát persze! Ma már rendszeresen felkerülnek a nagy utazások előtt készített listáinkra. A digitális fotózás térhódítása és az egyre nagyobb tudású fényképezőgépek széles körű elterjedése óta érdemes még alaposabban végiggondolnunk, hogy mit nem szabad otthon felejtenünk, amikor nyakunkba vesszük a világot. Mi több: a látottakat meg is akarjuk örökíteni!

A digitális fényképezőgépüket gyakran használók már valószínűleg tudják, hogy masinájuk mire képes, mennyit bír? Esetleg melyik funkció használatával érdemes takarékoskodni? Hány kattintás után merül le, milyen hatást gyakorol a bekapcsolt LCD-kereső az elemek élettartamára, vagy éppen milyen felbontást célszerű használni, hogy a kép minősége még megfelelő legyen, de azért ne teljen be túl hamar a memória.

A Photo hall, a legnagyobb magyarországi fotótechnikai és multimédiás üzletlánc boltjaiban természetesen minden, az utazáshoz szükséges géptartozék, tartalék akkumulátor, memóriakártya és hordtáska megvásárolható. De váratlan esetek még így is előfordulhatnak, főleg, ha túl sok a megörökítésre érdemes látnivaló. Ilyen esetekben is jól jön a DigiPrint Online, hiszen a világ számos pontján működnek nyilvános internet-elérési pontok és internet-kávézók.

Ha betelt a fényképezőgépünk memóriája, vagy egyszerűen csak a hazaérkezésünk után szeretnénk nyomban kézbe venni papírképre kidolgozott fotóinkat, elegendő betérnünk egy internet-kávézóba, és felkeresni a www.photohall.hu weboldalt. A legtöbb esetben nem jelent gondot a fényképezőgép és a számítógép összekötése egy USB kábellel. Így fotóinkat ott helyben feltölthetjük, a kidolgozást azonnal megrendelhetjük, nem utolsó sorban pedig helyet csinálhatunk fényképezőgépünkben a friss élményeknek.

A Photo hall újabb, május 27-re meghirdetett ingyenes képkidolgozási akciója mindenki számára kockázatmentes lehetőséget nyújt arra, hogy megismerje és kipróbálja a DigiPrint szolgáltatást. S ha valakinek nincs éppen kidolgozásra váró fotója, akkor is érdemes már most vagy legkésőbb az utazás előtt elvégezni a regisztrációt. Esetleg máris felírni arra a bizonyos listára - az USB kábel mellé!

A Photo hall szolgáltatásairól, a DigiPrint Online-ról és a digitális fényképezéssel kapcsolatos tudnivalókról további hasznos információkat talál a www.photohall.hu weboldalon.