Olivér
1 °C
5 °C

Ismét "E-Magyarország, e-kormányzat" konferenciát szervez november 10-11-én Piac és Profit

2005.10.20. 13:46
A kormánytól Kóka János és Baráth Etele miniszterek, Baja Ferenc, Nagy Sándor, Jambrik Mihály, Dióssy Gábor, Juhász Gábor államtitkárok számolnak be az elmúlt évi ígéretek, tervek teljesüléséről.

Immár negyedik alkalommal folytat párbeszédet a kormány az üzleti szektorral, az önkormányzatokkal, a regionális vezetőkkel, az érdekképviseletekkel, szakmai szervezetekkel az információs, tudás alapú gazdaság, társadalom megteremtése érdekében tett lépéseiről, a még szükséges teendőkről. A kormány képviselői előadását viták, párbeszédek követik Vitapartnereik , többek között Stumpf István, Beck György, Vityi Péter, Futó Iván, Z. Karvalics László, Erős János, Molnár Gyula, Gyenesei István, Pakucs János, és még sokan mások az üzleti és a szakmai közéletből, konstruktív javaslataikat fogalmazzák meg, illetve segítő szándékú kritikáikkal kívánják előremozdítani az ország fejlődését, felzárkózását a világ élbolyához.
A hagyományosan mintegy 600 fős konferenciát kiállítás kíséri, ahol az üzleti szektor és megrendelői, többek között a közületek, önkormányzatok, kistérségi megbízottak találkoznak az üzletkötések reményében.
A konferencia első napja a versenyképesség jegyében, míg a második napja a területfejlesztés, vidékfejlesztés jegyében zajlik.

A kétnapos konferencia a Siófok Hotel Azúr konferencia és wellness szállodában lesz. A részletes tematika, valamint a jelentkezési feltételek a www.e-magyaroraszag.hu, illetve a www.piac-profit.hu weboldalon találhatóak. Felvilágosítás: Gulyás Andrea konferenciaigazgatónál, 239-9597, vagy 239-8400 telefonon, illetve e-mailen: konfk@piac-profit.hu-n.