Hedvig
9 °C
24 °C

A Campona bevásárlóközpontban nyit az Electro World

2006.05.03. 10:59
Magyarország, Csehország és Lengyelország egyik vezető műszaki áruházlánca, az Electro World ma bejelentette, hogy 2006. május 4-én megnyitja legújabb üzletét a Campona bevásárlóközpontban (H -1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.) .

A hetedik magyarországi áruház (az ötödik Budapesten) több, mint 3.500 m2 alapterületen helyezkedik el. " Nagy örömünkre szolgál, hogy megnyithatjuk áruházunkat a Campona bevásárlóközpontban, amellyel bemutathatjuk vásárlóinknak páratlan termékválasztékunkat, szolgáltatásainkat és ellenállhatatlan árainkat. Az Electro World folytatja terjeszkedését a magyar piacvezető műszaki áruházláncok terén és szeretettel várja kedves vásárlóit vadonatúj áruházába." - nyilatkozta Sebestyén Péter az Electro World cégvezetője.

Az Electro World a háztartási műszaki cikkek teljes skáláját kínálja vásárlóinak: televíziók, DVD lejátszók, autórádiók, számítógépek, laptopok, mobiltelefonok, fényképezőgépek, kis - és nagyháztartási gépek.

A korszerű Campona áruház is az Electro World áruházakra már jellemző szolgáltatások széles választékát kínálja vásárlóinak, többek között: fotókidolgozást; PC klinikát a gyors szervíz és javítás érdekében; autórádió beszerelést; DVD kölcsönzőt; magazinokat, borhűtőket és minőségi Fissler konyhai kiegészítőket.

Minden kedves vásárlónk, aki a 4 napos nyitó akció alatt az Electro World Campona áruházában vásárol, nyerhet egy Suzuki autót (Suzuki Swift 1.3 GLX) vagy megnyerheti az öt wellness hétvége egyikét az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotelben. A nyilvános sorsolást 2006. május 8-án tartjuk 17.00 és 18.00 között az Electro World Campona áruházban.

Az Electro World Campona fotópályázatán vásárlóink képeket tölthetnek fel weboldalunkra. A fotók témája: Ön mit tenne meg azért, hogy a nyitás napján az első vásárló lehessen. A legjobb 10 fotó készítője 20 perccel a hivatalos nyitás előtt lépheti át az Electro World kapuit.

" Az Electro World történetében ez lesz ez első nyitás, amely egy bevásárlóközpontban lesz. Előző áruházaink nyitásaihoz hasonlóan nagy érdeklődésre számítunk csütörtökön is. Minden szükséges előkészületet megtettünk és biztos vagyok benne, hogy nyitásunk hatalmas siker lesz! Az előrejelzések szerint nyitáskor a mobiltelefon, a plazma és az LCD TV, a mini DV kamera, valamint a laptop lesz a legkeresettebb termékünk." - tette hozzá Sebestyén Péter.

Az Electro World Campona áruház a nyitás napján május 4-én reggel 07.00-től 22.00-ig, azaz meghosszabbított nyitvatartással várja kedves vásárlóit. A Campona áruház általános nyitvatartása hétfőtől péntekig, szombaton és vasárnap 10.00-től 20.00 óráig tart. Nyitóajánlatainkról és egyéb kiemelt szolgáltatásainkról a www.electroworld.hu oldalon érdeklődhet.