Lukács
9 °C
22 °C

Ismét verhetetlen árak a kis- és középvállalatok számára

2004.11.02. 10:35
A Fujitsu Siemens Computers bemutatta noteszgép-portfoliójának legújabb tagját, a kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeire szabott AMILO Pro V7010 noteszgépet. Ezen szegmensbe tartozó szervezetek már hazánkban is felismerték, hogy versenyképes és sikeres működésükhöz napjainkban igazán rugalmas vállalati felépítésre van szükség. Ezért arra törekednek, hogy a céges adatokhoz idő és térbeli korlátoktól mentes hozzáférést nyújthassanak dolgozóik számára.
A Fujitsu Siemens Computers ennek szellemében dolgozta ki alapszintű AMILO Pro V7010 noteszgépét, amelynek nagyfokú mobilitása esztétikus és ergonómikus külsővel párosul. Hyper-Threading technológiát támogató, mobil Intel® Pentium® 4 processzora a normál asztali gépekéhez fogható, magas teljesítményszintet produkál, de a felhasználó választhat Intel® Celeron® D processzoros modellt is. Az opcionálisan integrálható PRISM GT vezeték nélküli LAN lapkakészlet mobil, kábelmentes működéssel teszi még szabadabbá a munkavégzést. Több illesztő felület is támogatja a kommunikációt és a számítógépes perifériák csatlakoztatását, az opcionális portreplikátor pedig még tovább bővíti a lehetőségek körét.
Most az új noteszgép ára is rendkívül csábító, hiszen a vállalat legújabb akcióinak köszönhetően – modelltől függően - most mindössze 242 000 Ft + áfa, valamint a 298 100 Ft + áfa áron elérhető.

A Fujitsu Siemens Computers az új noteszgép mellett számos egyéb, már bizonyított és a felhasználók által közkedvelt termékét is akciós áron kínálja.

A 15,1 inch képátmérőjű Amilo PRO V2000 Intel® Celeron® M340, 1,50 Ghz-es processzorral, Combo drive-val, és továbbfejlesztett memória képességekkel rendelkező noteszgép ára 249 000 Ft + áfa, de nagyobb tudású testvére az Intel Centrino Technológiával és Intel Pentium M705 1,50 Ghz-es processzorral rendelkező Amilo PRO V2000 is hozzáférhető már 279 800 Ft + áfa áron.

Legújabb akciós kínálatának összeállításakor a vállalat azokra is gondolt, akiknek éppen most vált esedékessé hálózati szervereik cseréje, vagy új rendszer kiépítésében gondolkodnak, ezért két nagyteljesítményű szerverkonfigurációját is rendkívül kedvező áron ajánlja a felhasználóknak.

Ezek közül különleges ajánlatnak számít a legújabb és legfejlettebb S2-es technológiával gyártott PRIMERGY szerver, amely kategóriájában csúcstechnológiát képvisel. A Primergy TX150 S2-es 80Gb-os winchesterrel, fél Giga byte RAM-mal és 1 év teljes körű helyszíni garanciával mindössze 249 900 Ft +áfa áron megvásárolható.
A már jól bevált Primergy TX 200 szerver ára most duál xeon alaplappal, 512 MB RAM-mal, alaplapi RAID vezérlővel, 36Gb HDD-val és 2 év teljes körű, helyszíni garanciával 359 900 Ft + áfa.

További információt a http://www.fujitsu-siemens.hu/rl/akcio.html oldalon talál.