Cecília
3 °C
12 °C

CUT-GIMMESHOT

2003.07.02. 15:07
Pörgős hip-hop zene, profi breakdance-csapat, igazi free-style parádé, egy hatalmas Chevrolet és persze az új trendi ital, a Cut várta a Hajógyári-szigetre érkezőket múlt pénteken. A Cut-Gimmeshot Sound System turnénak ez csupán egy állomása, a hét végén Sopron és a Volt Fesztivál következik.
Hip-hop hangulat a Szigeten

Kattints a képre!

Tökéletes környezet, kellemes nyáresti levegő és egy igazi lazulós hely várt minden partizni vágyó fiatalt a Cut-Gimmeshot Sound System turné egyik állomásán, a Hajógyári-szigeten, a Mokka Cukában. Középen hatalmas piros Cut-pamlagok, a lemezjátszón a legpörgősebb hip-hop albumok, a pult mögött a legjobb hazai hip-hop DJ-k, a bárban és az asztalokon pedig a fiatalok legújabb kedvence, a Cut dobták fel a hangulatot.

Persze, programokban sem volt hiány: az Európa-bajnok Rock 'n Underground breakdance csapat nyitotta az estét, majd DJ Mangóék rázták fel a közönséget. A legnagyobb sikert most is a Freestyle-verseny aratta. Most megmaradt a főnyeremény, de Sopronban ismét próbát tehetnek a free-stylerek, hogy elnyerjék a legjobbaknak járó Shure mikrofont.

Cut: A parti nélkülözhetetlen része

A turnét végigkíséri az új - kólából, sörből és vodkából kevert - trendi ital, a Cut. Új, édes, meglepő ízével egyre kedveltebb a fiatalok körében. Érdemes megkóstolni, mi nem bántuk meg. A retro hangulatot idéző márka hatalmas Chevrolet turnébusszal, ajándékokkal és baráti beszélgetésekre csábító hatalmas pamlagokkal vár téged is!

A turné vonul tovább

A Gimmeshot hip-hop család, DJ Mangó, Bosi, Skunk és a többiek ismét bizonyították, hogy bárhol képesek összehozni igazi hangulatos bulikat. Persze erre még bőven lesz alkalmuk, hiszen a buli gördül tovább: a hétvégén a soproni Volt Fesztiválon külön sátrat ver fel a Cut és a Gimmeshot azoknak, akik érzik a ritmust.

Kattints a képre!

Sopron után a csapat végigvonul az országon: július 12-én Debrecenben, július 19-én Egerben, a sétálóutcában, július 26-án Békéscsabán, a strandon, majd augusztus 2-án Siófokon, 8-án Szegeden, 16-án pedig ismét Sopronban hozza lázba a várost. A turné október 4-én Miskolcon zárul.