Salamon
6 °C
14 °C

Idősen, biztonságban

2005.06.23. 14:29
Valóban létezik? Ez tényleg olyan hely, ahol úgy bánnak vele, ahogy én, ahogy otthon? Ahol vigyáznak rá, ahol lesik minden kívánságát, s közben mégsem tolakodók? Egy hely, ahol nyugodtan pihenhet, ahol madárcsiripelésre ébredhet, mint sok-sok éve a szülőfalujában? Ahol élvezheti a szellő lágy érintését, a dimbeket és dombokat, a zöld üdítő illatát? Lehet saját szobája is, ha úgy akarja? Tv-vel? Mert egy ideje, amióta nehezen kel ki az ágyból, ez minden szórakozása. És valóban megkap mindent, amire csak szüksége van? Szeretetet és odafigyelést, ha magányos vagy elhagyatott; orvosi segítséget, gondos ápoló kezeket, ha épp rosszul érzi magát?

Mert ha igen, ha valóság az, amit itt látok, ha szanatóriumi, sőt, szállodai körülmények között pihenhet, ha biztosan vigyáznak rá, ha orvosok és nővérek felügyelik, ha a keresztnevén szólítják, akkor itt hagynám egy hétre a mamám. Esetleg kettőre. S akkor mégis csak el tudnánk menni nyaralni. Lelkiismeret-furdalás nélkül. Megfizethetetlen lenne...

Bizony, hogy létezik. Ez nem is kérdés. Ráadásul még csak nem is megfizethetetlen áron. Mert valljuk be őszintén, ha az ember biztonságban, sőt, kényeztető körülmények között tudhatja idős, ápolásra szoruló szerettét, akit a világ összes kincséért sem hagyna magára a bajban - hát még egy-két hét nyaralásért! -, az bizony minden pénzt megér. Mert kikapcsolódásra, lélegzetvételnyi időre mindenkinek szüksége van. Annak is, aki gondoskodik, s annak is, aki - kiszolgáltatott helyzete révén - gondoskodásra kényszerül. Különben hiába az őszinte szeretet és a kizárólagos gondoskodás vágya, előbb utóbb jön az idegösszeomlás...

Itt, a Telkiben mindez adott. A vonzó környezet, a friss levegő, az elegáns, szállodai ellátás és diszkréció mellé emelt szintű kórházi ellátás, 24 órás egészségügyi, nővéri felügyelet, belgyógyászati alapvizsgálat és, igény szerint, gyógytorna és táplálkozási terápia is társul.

Ráadásul, az alapszolgáltatásokon felül, külön díjazás szerint, az ott tartózkodás ideje alatt régóta halogatott, mégis szükséges beavatkozásokra is sor kerülhet. Ha épp arra volna szükség. Csak hogy mindenki megnyugodhasson. És szabadon dönthessen... Ha egy mód van rá.

1 hét csomagára 7 napi teljes hotelszolgáltatással, 24 órás orvosi, nővéri felügyelettel, 1 felvételi alapvizsgálattal (labor és belgyógyászat), valamint 3 belgyógyászati kontroll vizsgálattal 181. 000 Ft.

2 hét csomagára 14 napi teljes hotelszolgáltatással, 24 órás orvosi, nővéri felügyelettel, 1 felvételi alapvizsgálattal (labor és belgyógyászat), valamint 7 belgyógyászati kontroll vizsgálattal 318. 000 Ft.

4 hét csomagára 30 napi teljes hotelszolgáltatással, 24 órás nővéri felügyelettel, 1 felvételi alapvizsgálattal (labor és belgyógyászat), valamint 12 belgyógyászati kontroll vizsgálattal 550. 000 Ft

A különböző vizsgálatok, kúrák, gyógyszerek és terápiák természetesen ezen felül értendők!

Ami benne van:

  • belgyógyászati alapvizsgálat felvételkor
  • alap laboratóriumi vizsgálatok felvételkor
  • 2 naponta belgyógyászati kontrollvizsgálatok
  • 24 órás orvosi felügyelet
  • 24 órás nővéri felügyelet
  • hotelszolgáltatás

Ami nincsen benne:

  • gyógyszerköltség
  • masszázs
  • gyógytorna
  • egyéb orvosi beavatkozások


Telki Magánkórház
2089 Telki, Kórház fasor 1.
Tel: 06-40-372-300, Fax: 26/372-267
E-mail:
telkihospital@telkihospital.hu
Web: www.telkihospital.hu