Hedvig
7 °C
23 °C

Meghitelezett Egészség - új pénzügyi szolgáltatás a Telki Magánkórházban

2004.11.11. 14:56
A Telki Magánkórház új pénzügyi szolgáltatás bevezetésével kívánja még elérhetőbbé tenni magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásait. A MedCredit Rt.-vel közösen biztosított innovatív megoldás segítséget nyújt mindenkinek, hogy előtakarékosság nélkül, mihamarabb megtörténhessen az egészség- vagy életminőség javító beavatkozás.
Egészség és pozitív önértékelés, minden ember életében a legfontosabb. Ezt felismerve, Magyarország első magánkórháza, az 1998-ban, Budapest tőszomszédságában alapított Telki Magánkórház az OEP által finanszírozott egynapos műtéti beavatkozások mellett mostantól új lehetőséget kínál minden gyógyulni, szépülni vágyónak. Frissen bevezetett pénzügyi szolgáltatásuk igénybevételével nem szükséges egy összegben kiegyenlíteni a kórházi ellátás számláját, az igénybe vett szolgáltatások ellenértéke egy 6-48 hónapos futamidejű kölcsönön keresztül törleszthető.

A hitelkonstrukció mindenki számára megfelelő megoldást biztosít, követve a kórház filozófiáját: "Minőségi szolgáltatás a betegek teljes körű kiszolgálására, valamint megelégedésére".

A kölcsön nagysága az egészségügyi szolgáltatás teljes összegét fedezheti, így önrész befizetése sem szükséges. A havi törlesztések összege egyénileg, személyes konzultáció során kerülnek kialakításra, így biztosítva, hogy az a legkevésbé se legyen megterhelő a páciensek számára. A kölcsön összegének visszafizetése csak a beavatkozás elvégzése után kezdődik.

Az új szolgáltatás egészségpénztári tagok számára is optimális megoldást jelenthet, mivel így egyrészről jelentős adómegtakarítást érhetnek el, ráadásul amennyiben az egészségpénztári számlán még nem áll rendelkezésre a szükséges összeg, azt a kölcsön segítségével ki lehet egészíteni, és nem kell későbbre halasztani a sokszor oly fontos egészségügyi beavatkozást.

Az egészségügyi szolgáltatások igénybevételéhez nyújtott fogyasztási kölcsönökre szakosodott MediCredit Rt. által finanszírozott pénzügyi szolgáltatás a Telki Magánkórház minden szolgáltatásához igénybevehető.


Telki Magánkórház
2089 Telki, Kórház fasor 1.
Tel: 26/372-300, Fax: 26/372-267
E-mail:
telkihospital@telkihospital.hu
Web: www.telkihospital.hu