Orsolya
7 °C
19 °C

Lakástrend és Design 2006 - Európa bútorkultúrája Magyarországon

2006.02.20. 14:25

További képek
A lakberendezés iránt megnyilvánuló érdeklődést jól jelzi az e témában megjelenő könyvek, kiadványok hihetetlen tömege és népszerűsége, illetve az Európa szerte évről évre megrendezett szakkiállítások sikere.

A hazai közönség itthon, "élőben", az immár kilencedik alkalommal bemutatkozó Lakástrend és Design kiállításon ismerheti meg a lakberendezés, az enteriőrtervezés és a design legújabb tendenciáit. A helyszín most is a Műcsarnok, amelynek tereiben a bútorokon, a textileken, a csempe-és szaniter újdonságokon kívül több esemény-kiállítás is helyet kap.

Mindenekelőtt a híres milánói bútorvásár szellemiségét követő "madeinhungary" tárlat, amelyen fiatal magyar tervezők minőséget, gondolatiságot és innovációt közvetítő munkáit, illetve "Előttem a jövő" címen a Magyar Iparművészeti Egyetem hallgatóinak bemutatóját láthatják.

A kiállítást a szakmának és az érdeklődőknek szánt, izgalmas kérdéseket boncolgató szakmai előadások kísérik. A kiállítást csütörtöktől vasárnapig 10-19 óráig tekinthetik meg a látogatók. Március 4-én, szombaton pedig az éjszakába is belenyúlóan, látványos performance-ok és könnyűzenei rendezvények teszik változatossá a legszínvonalasabb hazai lakberendezési kiállítást.

- március 3. péntek 17.30 Jármai Edit Jazz Quartett - Élő koncert a kiállítás apszis részében
- március 4. szombat 20.00 Oláh Kálmán trió - Jazz koncert, 21.00 Divatbemutató - Tóth Bori divattervező, 22.00 Ruzsbo - Kortárs zene és performance

www.lakastrend.hu